Sestdien, 18. septembrī, norisināsies Latvijas Universitātes Sporta centra organizēts darbinieku un viņu ģimeņu atpūtas pasākums “Lielais pārgājiens 2021”, kurā dalībniekiem būs iespēja doties skaistā pārgājienā pa Ogres Zilajiem kalniem ar dažādām aktivitātēm pārgājiena laikā.

 

Dalībnieku pulcēšanās notiks Ikšķiles dzelzceļa stacijas stāvlaukumā sākot no plkst. 11.00, bet starts paredzēts plkst. 11.20. Automašīnu īpašnieki savus auto varēs novietot pie Ikšķiles dzelzceļa stacijas esošajā stāvlaukumā. Uz pārgājienu iespējams doties arī izmantojot vilcienu, jo vilciens no Rīgas Ikšķiles stacijā ierodas plkst. 11.13.

Pārgājiena laikā tiks apiets apkārt Dubkalnu karjeram, kā arī tiks aiziets līdz Ogres zilo kalnu 30 metru augstajam skatu tornim, no kura paveras lielisks skats. Pārgājiena maršruts vedīs pārsvarā caur priežu mežiem.

Pārgājiena finišs plānots pie Ikšķiles dzelzceļa stacijas, bet pēc pārgājiena visi dalībnieki tiks aicināti uz siltām pusdienām un tēju, par kurām parūpēsies pasākuma organizatori, Latvijas Universitātes Sporta centrs. Pasākums norisināsies līdz plkst. 15.00. Vilciens uz Rīgu no Ikšķiles stacijas atiet plkst. 15.15.

Pārgājiena kopējais maršruts būs aptuveni 14 kilometru garš. Uz pārgājienu līdzi jāņem laikapstākļiem atbilstoši apavi un apģērbs.

Pārgājienā var piedalīties Latvijas Universitātes darbinieki kopā ar savām ģimenēm.

Pasākuma laikā visiem dalībniekiem obligāti ir jāievēro valdības noteiktie distancēšanās pasākumi.

Pieteikties pasākumam var aizpildot elektronisko pieteikuma anketu līdz 2021. gada 17. septembra plkst. 11.59.

Uz tikšanos!

Pasākuma nolikums pieejams šeit!

Dalīties