Kamēr LU Basketbola līgas 16. sezonas stiprākās četras komandas vēl aktīvi cīnās par iekļūšanu lielajā finālā un čempionu titula izcīnīšanu, tiek izsludināta pieteikšanās LU Basketbola līgas 17. sezonai.

Basketbola līgā tiek izspēlēti 2 pamatturnīra apļi, katru semestri 1 reizi nospēlējot pret katru līgas komandu, un pēc tiem, mācību gada beigās, norisinās izslēgšanas spēles, kurās notiek cīņa par čempiona titulu. Turnīra laikā ir iespēja sekot līdzi katra spēlētāja statistikai basketbola līgas vietnē. Katra mēneša beigās tiek apbalvots līgas labākais spēlētājs, kā arī katras komandas talantīgākie spēlētāji sezonas vidū tiek uzaicināti uz Zvaigžņu spēli.

Pirms jaunās sezonas, kura sāksies 27. oktobrī, jeb kuram LU studentam vai darbiniekam ir iespēja pieteikties LU Basketbola līgai. Pieteikties LU Basketbola līgai var 2 veidos – kopīgi ar draugiem vai studiju biedriem izveidot savu komandu vai arī pievienoties jau esošai komandai.

Komandu pieteikumi dalībai LU basketbola līgā 2020./2021. gada sezonā jāiesniedz līdz 2020. gada 1. novembra plkst. 23.59, elektroniskā veidā pieteikumu sūtot uz kalvis.kazaks@lu.lv

Komandu sastāva pieteikums, kura pieteikuma anketa tiks izsūtīta komandu kapteiņiem pēc pieteikuma saņemšanas, jāiesūta līdz 2020. gada 3. novembra plkst. 23:59.

16. sezonā Basketbola līgas sezonu noslēdza komandas no 6 fakultātēm – ĶF, ĢZZF, DF, JF, PPMF un BVEF, kuru pārstāvēja 2 komandas. LU darbinieki spēlēja Mācībspēku komandā.

Ja ir vēlme pieteikties kādā no šīm komandām vai veidot jaunu (organizatori palīdzēs savākt pilnu sastāvu), raksti uz kalvis.kazaks@lu.lv

Nolikums

Dalīties