SAKARĀ AR COVID-19 PALIELINĀTU IZPLATĪBU, PASĀKUMS ''LU STUDENTU JANDĀLIŅŠ'' TIEK ATCELTS!   Ceturtdien, 1. oktobrī, Latvijas Universitātes Akadēmiskā centra pagalmā, Jelgavas ielā 1, norisināsies Latvijas Universitātes Sporta centra organizēts studentu aktīvās atpūtas pasākums “Studentu jandāliņš", kurā dalībniekiem būs iespēja kopā ar saviem kursa biedriem aktīvi un jautri pavadīt laiku, kā arī cīnīties par vērtīgām balvām.

 

SAKARĀ AR COVID-19 PALIELINĀTU IZPLATĪBU, PASĀKUMS ''LU STUDENTU JANDĀLIŅŠ'' TIEK ATCELTS!

Pasākumā piedalās starp kursa biedriem izveidotas komandas, kuras sastāv no 5 dalībniekiem. Komandu galvenais mērķis ir uzrādīt pēc iespējas labāku rezultātu galvenajā stafetē - spēlē. Pasākuma laikā vienlaikus ar stafeti-spēli pasākuma dalībniekiem būs iespēja uzzināt Latvijas Universitātes plašo sporta piedāvājumu, iepazīties ar LU sporta treneriem, piedalīties dažādos konkursos, kā arī kopā ar komandas biedriem veikt profesionāļu izveidoto foto orientēšanos, cīnoties par vērtīgām balvām.

Pasākuma laikā visiem dalībniekiem obligāti ir jāievēro visi Valdības noteiktie distancēšanās pasākumi.

Pieteikties pasākumam var aizpildot elektronisko pieteikuma anketu līdz 2020. gada 29. septembra plkst. 23.59. Kā jau iepriekš tika minēts, katra komanda sastāv no pieciem viena kursa studentiem, bet tas nenozīmē, ka no viena kursa nedrīkst būt izveidotas vairākas komandas.

Pasākuma nolikums

SAKARĀ AR COVID-19 PALIELINĀTU IZPLATĪBU, PASĀKUMS ''LU STUDENTU JANDĀLIŅŠ'' TIEK ATCELTS!

 

Dalīties