Sākoties oktobrim, aizsākam ikgadējās Latvijas Universitātes (LU) sporta līgas, kurās ikviens students aicināts cīnīties par čempiona titulu visa gada garumā. Jau 7. oktobrī tiks uzsākta LU volejbola līga, 8. oktobrī startēs 3x3 basketbolisti, bet nedēļas izskaņā, 10. oktobrī, – pirmā spēļu diena notiks mini futbola līgai.    

No 24. līdz 26. septembrim tika aizvadīti 3x3 basketbola, volejbola un mini futbola turnīri, kuros noskaidroja izveicīgākos LU studentus katrā sporta veidā, kā arī šie bija lieliski treniņi, lai iesildītos gaidāmajām līgām. Plašāk par aizvadīto 3x3 basketbola, volejbola un mini futbola turnīriem var izlasīt LU Sporta centra mājas lapā.   

Universitāte saviem studentiem, mācībspēkiem un darbiniekiem piedāvā plašu sporta aktivitāšu klāstu, kuru vidū īpašu vietu ieņem trīs iekšējās līgas – LU 3x3 basketbola līga, LU mini futbola līga un LU volejbola līga. Šīs līgas ne tikai veicina sportisku dzīvesveidu, bet arī ļauj ikvienam interesentam reizi nedēļā uzlabot sportiskās prasmes konkrētajā sporta veidā. Katrā līgā norisinās pamatturnīri, taču aprīlī un maijā tiek uzsāktas izslēgšanas spēles, lai noskaidrotu spēcīgākās komandas un labākos spēlētājus.    

LU volejbola līga piedāvā sacensības 6 pret 6 formātā, kurā komandas var gan pilnveidot spēles prasmes, gan vienkārši baudīt volejbola garu. Spēles norisinās katru pirmdienu un trešdienu, no plkst. 20.00 līdz 22.00 LU Rīgas 1. medicīnas koledžā, Tomsona ielā 37. Plašāk par volejbola līgu lasi šeit!  

LU 3x3 basketbola līga ir viena no prestižākajām līgām, kurā spēle notiek 3x3 fomātā, taču komandā var pieteikt astoņus spēlētājus. Sacensības norisinās katru otrdienas vakaru no plkst. 21.00 līdz 22.00 Rimi Olimpiskajā centrā, Grostonas ielā 6b. Vairāk par populāro 3x3 basketbola līgu uzzini šeit!  

LU mini futbola līga piedāvā spraigu cīņu aizraujošos minifutbola laukumos. Šīs 4 pret 4 mini futbola sacensības pulcē daudzus futbola entuziastus, kuri studiju laikā vēlas pārbaudīt savas spējas. Futbola līgas dalībnieki spēles aizvada katru ceturtdienas vakaru no plkst. 22.00 līdz pusnaktij Lidl Arēnā, Kauguru ielā 6. Ar nolikumu un plašāku informāciju par mini futbola līgu var iepazīties šeit!  

Pieteikšanās šiem turnīriem ir atvērta līdz 2. oktobra pusnaktij, taču, lai piedalītos LU iekšējās sporta līgās, ir nepieciešams iegādāties sporta abonementu semestrim, par kuru vairāk var uzzini šeit!   

Ja vēlies piedalīties kādā no līgām vai turnīriem, bet esi bez komandas, aizpildi anketu un mēģināsim Tev palīdzēt.  

Meklē domubiedrus un tiekamies! 

Dalīties