Latvijas Universitātes (LU) Sporta centrs šogad piedāvās plašu sporta aktivitāšu klāstu studentiem. Tiks organizēti trīs turnīri – 3x3 basketbola, mini futbola un volejbola-, no kuriem katrs būs lielisks treniņš pirms 3x3 basketbola, mini futbola un volejbola līgas sākuma, kā arī iespēja atrast trūkstošos dalībniekus savai komandai vai pievienoties jau esošajai komandai.

3x3 basketbola turnīrs 2024

Turnīrs piedāvā iespēju sacensties 3x3 basetbola formātā, ar spēlēm, kas notiek uz viena groza. Katras komandas minimālais spēļu skaits ir trīs, un spēle var ilgt līdz 8 minūtēm vai 21 punktam.

Datums un vieta: 24. septembris, Rimi Olimpiskajā centrā (Grostonas ielā 6b, Rīga).

Piesakies 3x3 basketbola turnīram līdz 23. septembra plkst. 14.59, aizpildot elektronisko pieteikuma anketu.

Nolikums.

Plašāk par 3x3 basketbola līgu vari uzzināt šeit!

Mini futbola turnīrs 2024

Mini futbola turnīrs norisinās 3 pret 3 formātā ar vārtsargiem. Spēles notiek uz maziem laukumiem, un katra spēle ilgst 7 minūtes.

Datums un vieta: 26. septembris, Lidl arēna (Kauguru iela 6, Rīga).

Piesakies Mini futbola turnīram līdz 25. septembra plkst. 14.59, aizpildot elektronisko pieteikuma anketu.

Nolikums.

Plašāk par Mini futbola līgu vari uzzināt šeit!

Volejbola turnīrs 2024

Turnīrā komandas sacenšas 6 pret 6 formātā, ar minimālo spēļu skaitu trīs katrai komandai. Spēles tiek izspēlētas vienā setā līdz 15 punktiem,

Datums un vieta: 25. septembris, LU Rīgas 1. medicīnas koledžas sporta zālē (Tomsona ielā 37, Rīga).

Piesakies Volejbola turnīram līdz 24. septembra plkst. 14.59, aizpildot elektronisko pieteikuma anketu.

Nolikums.

Plašāk par volejbola līgu vari uzzināt šeit!

Katrs no šiem turnīriem ne tikai popularizē veselīgu dzīvesveidu un sportu, bet arī aicina pieteikties līgām, kas norisināsies visa gada garumā, kas  veicinās draudzību un komandas garu studentu un darbinieku vidū. Turnīri ir bez maksas, un visiem dalībniekiem to laikā būs iespēja izbaudīt konkurētspējīgu un aizraujošu sporta gaisotni.

Ja vēlies piedalīties kādā no līgām vai turnīriem, bet esi bez komandas, aizpildi anketu un mēģināsim Tev palīdzēt atrast komandu.

Dalīties