17.augustā norisinājās viena no Krastu mača spēlēm, kurā Latvijas Universitātes (LU) komanda cīnījās pret RSU. Pateicoties sīvai un aizrautīgai cīņai Labā krasta basketbolisti, kuru pārstāvēja LU, izrāva uzvaru spēles galotnē ar rezultātu 49:42. Pēc šīs spēles Labais krasts izvirzījās vadībā ar 181:152.

Labā krasta “LU” komandā laukumā devās sekojoši spēlētāji: Kārlis Dārznieks, Visvaldis Pāvulis, Ģirts Zāģeris, Marts Ozolinkevičs, Andrejs Bikovs, Dāvis Skreivers, Valters Briedis, Kārlis Šenbergs, Daniils Smirnovs un Krišjānis Pētersons. Komandu vadīja galvenais treneris Gunārs Gailītis.

Spēles sākumā „LU“ izrādīja savu pārākumu un stabili turējās vadībā, bet nomainoties „RSU“ komandas sastāvam rezultāts tika izlīdzināts. Mača otrajā daļā vadības pozīciju uz īsu laiku izrāva Kreisā krasta komanda, taču spēles noslēdzošajās minūtēs „LU“ atkal spēja pierādīt savu pārākumu un izcīnīt uzvaru. Spēle noslēdzās ar rezultātu 49:42 Labajam krastam par pozitīvu.

Par spēles vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Kārlis Šenbergs, kurš spēles gaitā uzņēma līdera lomu un izšķirošajos brīžos spēja pieņemt pareizos lēmumus, kas ļāva komandai izvirzīties vadībā.

Komanda saka lielu paldies ikvienam atbalstītājam un LU karsējmeiteņu komandai!

Pateicoties veiksmīgajām Kreisā krasta komandām uzvaru Krastu mačos izcīnīja Kriesais krasts ar rezultātu 952:938.

Dalīties