Jau ceturto gadu pēc kārtas Latvijas Universitātes (LU) Sporta centrs aicina visus LU darbiniekus pārstāvēt Universitāti Vienības brauciena tautas distancē, saņemot vairāk kā 50% atlaidi reģistrācijas maksai un iegūstot stilīgo LU sporta kreklu dāvanā!

Latvijas Universitātes Sporta centrs sniedz iespēju visiem Latvijas Universitātes darbiniekiem piedalīties Latvijas riteņbraucēju vienības brauciena Tautas braucienā, kura distance ir aptuveni 40 kilometri. Brauciens 25. augustā norisināsies pa ainavisko Siguldu. Visiem, kas pieteiksies, tiks piešķirts arī stilīgais LU sporta krekls, ar ko piedalīties braucienā un ko vēlāk izmantot ikdienas sportisko aktivitāšu laikā.

Lai pieteiktos Tautas braucienam:

  • Uz biedrības “Latvijas Universitātes sports” kontu (Konta numurs: LV18UNLA0002300700316) ar norādi “Dalība Vienības braucienā” jāveic līdzmaksājums dalībai Vienības brauciena tautas brauciena distancē (dalībniekiem, kuri ir dzimuši no 1960. līdz 2005. gadam, biedrības kontā jāieskaita 12 eiro, bet dalībniekiem, kuri ir dzimuši pirms 1960. gada, biedrības kontā jāieskaita 8 eiro);
  • Pēc maksājuma veikšanas jāaizpilda pieteikuma anketa (anketa pieejama šeit).

Visas iepriekš minētās darbības nepieciešams izpildīt līdz 15. augustam, pārējo izdarīsim mēs!

Latvijas riteņbraucēju vienības brauciena nolikumu meklē šeit.

Jautājumu gadījumā raksti: kalvis.kazaks@lu.lv

Dalīties