Aizvadītajā nedēļas nogalē, 3. un 4. februārī, Lasnames vieglatlētikas hallē, Tallinā, norisinājās Pasaules vieglatlētikas kombinēto pasākumu tūres posms. Tajā piedalījās arī Latvijas Universitātes Izglītības zinātņu un psiholoģijas fakultātes studente Gerda Kerija Dreimane.

Sacensības norisinājās 8 disciplīnās – 800 metru skriešanā (sievietēm), 1000m skriešanā (vīriešiem), 60 metru barjerskriešanā, augstlēkšanā, tāllēkšanā, kārtslēkšanā, lodes grūšanā un modernajā pieccīņā.

Mūsu studente startēja modernās pieccīņas disciplīnā. Šajā disciplīnā bija pieteikušās 29 sportistes no dažām pasaules valstīm, tai skaitā labākās sportiste no Vācijas, Spānijas, Zviedrijas, Ukrainas, Anglijas un citām valstīm. Gerda starp visām dalībniecēm bija viena no jaunākajām, bet tas viņai neliedza uzrādīt labu rezultātu un ar iegūtiem 4005 punktiem ierindoties 17. vietā.

Gerda pēc sacensībām dalījās ar sajūtām par aizvadītajām sacensībām: “Šajās sacensībās startēju jau otro gadu pēc kārtas. Tajās piedalās augstas klases daudzcīņnieki, proti, elite. Agrāk skatījos viņas startējam caur televizoru, tāpēc man tas ir kā ļoti liels pagodinājums startēt ar “lielajām meitenēm” kopā. Starts iesākās varbūt ne gluži kā vēlētos, bet beigās rezultāts bija labs un esmu gandarīta gan par sevi, gan par treneri. Mērķis bija vēlreiz sasniegt 4000 punktu robežu un to arī paveicu. Bija gan savi kritumi, gan kāpumi un, protams, arī mācības- daudz ko ieguvu no šī starta.”

Apsveicam Gerdu ar sasniegto rezultātu un novēlam veiksmi arī turpmāk!

Visus sacensību rezultātus var apskatīt šeit!

Dalīties