Sestdien, 3. februārī, jaunajā "Daugavas" vieglatlētikas manēžā norisinājās vieglatlētikas sacensības “Sportland kausa 2.posms”. Tajās startēja 3 Latvijas Universitātes studenti – Emmija Ivule, Marks Grantiņš un Raivo Bunde.

Sacensības norisinājās 11 disciplīnās – 60m, 200m, 300m, 400m, 800m, 1500m un 3000m skriešana, 60m barjerskriešana, augstlēkšana, tāllēkšana un trīssoļlēkšana – un tajās piedalījās vairāk nekā 400 dalībnieku.  Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes studente Emmija Ivule piedalījās 300m skriešanas discpilīnā, Latvijas Universitātes Izglītības zinātņu un psiholoģijas fakultātes students Marks Grantiņš piedalījās trīssoļlēkšanas disciplīnā, bet Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes students Raivo Bunde piedalījās 60m barjerskriešanas disciplīnā.

Emmija Ivule ar laiku 43.70 sekundes 300m skrējienā sievietēm izcīnīja 9. vietu,  Marks Grantiņš trīssoļlēkšanā ar rezultātu 14.00 metri izcīnīja 4. vietu, bet Raivo Bunde 60m barjerskriešanā ar laiku 8.55 sekundes izcīnīja 3. vietu.

Raivo Bunde pēc sacensībām izteica mazu vilšanos par rezultātu, bet izrādīja prieku par iespēju startēt jaunajā manēžā: "Sestdien bija ļoti patīkami startēt ilgi gaidītajā Rīgas sporta manēžā. Startēju 60m/b distancē un ieguvu 3. vietu. Pats personīgi gaidīju mazliet labāk rezultātu un cerēju sasniegt jaunu personīgo rekordu, taču par 0.03 atpaliku no tā. Varbūt to var sasaistīt ar to, ka nejutos perfekti un pieļāvu dažas minimālas kļūdas skrējiena laikā. Kopumā esmu apmierināts ar sacensībām, atmosfēru tajās un jauno Rīgas manēžu!"

Marks Grantiņš pēc sacensībām izteica gandarījumu par atgriešanos trīssoļlēkšanas sektorā: “Sacensības gāja labi, pec 2 mēnešu ilgas pauzes cīnoties ar hamstring muskultūras traumas, atgriezos trissoļlekšanas sektorā, bija liels prieks atkal lekt. Rezultātu ziņa varbut personīgi vairāk gaidiju no sevis, lēcienu sērija arī gluži nebija stabila, bet bija prieks sansiegt 14m atzīmi atkal pēc šis traumas. Kopumā ļoti laba pieredze lai sagatavoties šīs sezonas galvenajam sacensībam, Latvijas čempionātam.”

Sveicam mūsu sportistus ar labajiem rezultātiem!

Sacensību rezultātus var atrast šeit!

Dalīties