Attēlā: LU iekštelpu airēšanas komanda

Aizvadītajā sestdienā, 20. janvārī, Tallinas vieglatlētikas hallē, norisinājās starpautiskās iekštelpu airēšanas sacensības "Alfa 2024". Tās ietvaros komandu sacensībās Latvijas Universitātes komanda izcīnīja 3. vietu.

Iekštelpu airēšanas sacensības “Alfa” ir ikgadējas starptautiskas iekštelpu airēšanas sacensības, kurās ik gadu piedalās labākie iekštelpu airētāji no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas un Somijas. Sacensībās sportisti cīnās gan individuāli, gan arī komandās. Šogad komandu sacensībās, kurās savā starpā sacentās Univeritāšu un militāro dienestu komandas, piedalījās arī Latvijas Universitātes komanda. Tajā startēja 4 Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes studenti – Renārs Januzis, Andrejs Bogdanovs, Gustavs Butkevičs un Reinis Felds. Puiši ir vidējo rezultātu 1.32 minūtes izcīnīja 3. vietu.

Komandas treneris un kapteinis Renārs Januzis pēc sacensībām izteica gandarījumu par sasniegto: “Pozitīva pieredze ļauj veiksmīgi turpināt iesākto darbu. Tas ir veiksmīgs sākums, ar ko es lepojos. Lepojos ar to, ka tas ir kopīgs darbs un kopīgi sasniegumi. Lai veidotu komandu, ir labi kopā kaut kur doties un pārvarēt grūtības. Tas ir tikai sākums, jo ir vēl daudz ko mācīties un sasniegt. Novēlu viņiem panākumius arī turpmāk!”

Andrejs Bogdanovs pēc sacensībām bija pateicīgs komandas trenerim: “Paldies par iespēju piedalīties! Liels paldies trenerim par profesionalu attieksmi un komandas sagatavi sacensībām! Bez viņa treniņiem, nebūtu arī tādu augstu rezultātu.”

Gustavs pēc sacensībām izteica prieku par izcīnīto 3. vietu: “Esmu priecīgs ka bija iespēja piedalīties Alfa 2024 sacensības un pārstāvēt Latvijas Universitāti. Atdevām visu ko varējām un izcīnījam 3 vietu!”

Apsveicam puišus ar sasniegto rezultātu un novēlam veiksmi arī turpmāk!

Visus sacensību rezultātus varat apskatīt šeit.

Dalīties