10. decembrī Rīgā, RTU sporta zālē norisinājās Latvijas XXXIV Universiāde galda tenisā. Sacensības notika vienspēlēs, sieviešu un vīriešu dubultspēlēs kā arī komandu konkurencē.

LU sieviešu komandā startēja Margarita Smirnova, kura ikdienā studē LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē, Ramona Galsone no LU Medicīnas fakultātes un Terēza Tabea Druviņa no LU Juridiskās fakultātes. LU komandu kopvērtējumā izcīnīja 1. vietu, 2. vietā RTU un 3. vietā LSPA. Margarita Smirnova kļuva par čempioni sieviešu vienspēlēs, un kopā ar Ramonu Galsoni izcīnīja 1. vietu sieviešu dubulspēlēs.

LU vīriešu komandā startēja Daniels Kogans no LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes, Ragnars Zīds no LU Datorikas fakultātes, Dāvids Pikšis no LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes un Germans Pavlovskis no LU Juridiskās fakultātes. Vīriešu komanda ieguva 2. vietu komandu konkurencē, par uzvarētājiem kļuva LSPA, bet 3. vietā ierindojās RTU. Vīriešu vienspēlēs otro gadu pēc kārtas par uzvarētāju kļuva Daniels Kogans. Vīriešu dubultspēlēs Daniels Kogans un Dāvids Pikšis izcīnīja 2. vietu, bet Ragnars Zīds un Germans Pavlovskis ierindojās 6. vietā.

Prieks un lepnums par mūsu sportistu panākumiem!

Informāciju sagatavoja: LU galda tenisa treneris Oļegs Kartuzovs

Dalīties