Novembris aizsācies ar Latvijas Republikas Rudens kausa akadēmiskās airēšanas sacensībām, kur dalību ņēma arī mūsu Universitātes sportiste un Duālās karjeras dalībniece Laura Pohevica.

Laika posmā no 2.novembra līdz 4. novembrim norisinājās Latvijas Republikas Rudens kauss akadēmiskajā airēšanā, kas bija Lauras pirmās ziemas sezonas sacensības šajā sezonā. Sacensības sastāvēja no diviem posmiem – 2000 metru airēšanas uz trenažiera un 3000 metru skriešanas. 2000 metrus garo distanci uz airēšanas trenažiera Laura pieveica 7.37.4 minūtēs, kas viņai nodrošināja 3. vietu šajā disciplīnā. Savukārt, 3000 metrus Laura Pohevica noskrēja 12.55.06 min., kas bija ātrākais laiks šajā disciplīnā un kas ļāva viņai ieņemt pirmo vietu skriešanas disciplīnā. Sacensību uzvarētāji tikai noteikti pēc abu disciplīnu kopvērtējuma, kurā Laura netika pārspēta, tādejādi izcīnot pirmo vietu visā LR Rudens kausa kopvērtējumā.

Ne tikai mēs lepojamies ar Lauru, bet arī pati sportiste atzinīgi novērtē savu sniegumu : “Esmu apmierināta ar sasniegto rezultātu. Manuprāt, šīs sacensības ir labs atskaites punkts ziemas sezonas sākumam, un parāda fizisko sagatavotību pēc vasaras. Protams, gribējās nedaudz tuvāku rezultātu savam personīgajam rekordam uz airēšanas trenažiera, tomēr es to vērtēju kā labu. Par skriešanas rezultātu esmu nedaudz priecīgāka, jo jau kādu laiku nebija izdevies izskriet zem 13 minūtēm. Kopumā esmu gandarīta, ka izdevās izcīnīt pirmo vietu un ceru, ka būs veiksmīgs ziemas sezonas turpinājums.”.

Novēlam Laurai Pohevicai veiksmīgu turpmāko sezonu un karjeru!

Sacensību rezultātus iespējams aplūkot šeit.

Dalīties