Ceturtdien, 16. novembrī, norisināsies aktīvās atpūtas pasākums “LU Studentu foto orientēšanās 2023”, kurā varēs piedalīties ikviens Latvijas Universitātes students. Tā būs lieliska iespēja gan kursa biedriem, gan vienkārši labiem draugiem, kas studē Latvijas Universitātē, netradicionālā gaisotnē piedalīties interesantā un aizraujošā aktīvās atpūtas pasākumā. Pasākumam var pieteikt komandas, kas sastāv no 3 līdz 5 Latvijas Universitātes studentiem.

Pasākuma ietvaros komandu galvenais mērķis ir tuvāk iepazīt Rīgas interesesantākos objektus, labi pavadīt laiku un izbaudīt sacensību garu, cenšoties sakrāt pēc iespējas vairāk punktus. Punktus ir iespējams iegūt vismaz 3 komandas dalībniekam nofotografējoties pie kontrolpunktiem un/vai nofilmējot uzdevumu veikšanas procesus. Pasākumā meklējamie kontrolpunkti atradīsies Rīgā, 3 kilometru rādiusā no LU Dabas mājas.

Pasākuma dalībniekiem ir vienota starta vieta, pie Latvijas Universitātes Dabas mājas galvenās ieejas, Jelgavas ielā 1. Komandai, kas startēs pirmā, starts tiks dots plkst. 16.30. Pārējās komandas startēs pēc kārtas, ar 2 minūšu intervālu. Precīzs starta laiku saraksts būs pieejams komandām pēc pasākuma reģistrācijas beigām. Katra komanda foto orientēšanās kartes un meklējamo objektu fotogrāfijas saņems neilgi pirms sava starta.

Pēc meklējamo kontrolpunktu un veicamo uzdevumu saņemšanas komandai tiks dotas 3 stundas laika, lai veiktu orientēšanos un pēc tā veikšanas failiem.lv mājaslapā augšupielādētu pasākuma laikā uzņemtās bildes un video. Pēc failu augšupielādes failiem.lv mājaslapā nepieciešams norādīt e-pastu kalvis.kazaks@lu.lv un uzspiest “Saglabāt un nosūtīt”.

Trīs komandas ar lielāko sakrāto punktu skaitu tiks apbalvotas ar balvām no LU. 7.2. Komandas tiks apbalvotas individuāli. 6.3. Rezultāti tiks paziņoti www.lu.lv/sports mājaslapā līdz 2023. gada 20. novembra plkst. 14.00.

Pieteikties pasākumam var, aizpildot elektronisko pieteikuma anketu līdz 2023. gada 15. novembra plkst. 23.59.

Pasākuma nolikumu meklē šeit

Jautājumu gadījumā raksti uz kalvis.kazaks@lu.lv!

 

 

Dalīties