Šogad Latvijas Universitātes ierastais basketbola formāts ir piedzīvojis izmaiņas. Šī mācību gada LU 3x3 basketbola līgas vietā norisināsies 3x3 basketbola turnīrs ar 10 posmiem – plānoti 4 mini turnīri rudens semestrī un 6 pavasara semestrī. Nu jau ir aizvadīts pirmais mini turnīrs, kurā 24. oktobra vakarā pulcējās divas komandas, kas cīnījās par pirmo posma uzvaru. Komandas ZAB “BBB” un “Dumpis Pārdaugavā” divu uzvaru sērijā noteica uzvarētāju līdz 21 punktam vai 10 minūtēm.

Abas komandas pirmo spēli iesāka aktīvi un atzīmējās ar precīziem tālmetieniem. Pie rezultāta 6:6 Pārdaugavas dumpja spēlētāji veica izrāvienu un noteica uzvarētā šajā spēlē, svinot uzvaru ar 21:8. ZAB “BBB” vairs nebija atkāpšanās ceļa un tā izmantoja savu četru cilvēku rotāciju, lai spēlētu agresīvu un ātru basketbolu, taču ar to bija par maz, jo pretinieku precizitāte bija tik pat iespaidīga kā iepriekšējā spēlē, noslēdzot to priekšlaicīgi ar identisku rezultātu 21:8.

Aicinām pieteikties uz nākamo turnīru, kas tiks aizvadīts 7. novembrī Rimi Olimpiskajā centrā. Mēs gaidām tieši tavu komandu uz šo turnīru, lai pasniegtu uzvaras kausu un iegūtu iespēju piedalīties mini turnīru noslēguma posmā. Mini turnīriem var pieteikties, aizpildot elektronisko pieteikuma anketu šeit līdz katra turnīra iepriekšējā vakara plkst. 23.59. Turnīra dienā, līdz plkst. 11.00, komandas kapteinim tiks nosūtīts apstiprinošs e-pasts par komandas pieteikuma saņemšanu.

Dalīties