Laika posmā no 2023. gada 29. oktobra līdz 10. decembrim norisināsies Latvijas Orientēšanās federācijas rīkotais pasākumu kopums “Latvijas Telpu orientēšanās kauss 2023”. Sacensības šogad norisināsies 6 posmos, no kuriem pēdējie 2 norisināsies LU Dabas un Zinātņu mājās 9. un 10. decembrī.

Aicinām pieteikties Latvijas Telpu orientēšanās kausam 2023, kas šogad sāksies oktobra beigās un noritēs divu mēnešu garumā. Sacensību mērķis ir parādīt orientēšanos, kā pieejamu sporta veidu jebkuram vecumam un dzimumam, kā arī noskaidrot ātrākos orientieristus telpās deviņās meistarības grupās.

Šogad sacensības noritēs sešos posmos:

  • 29. oktobrī Brasas cietumā;
  • 12. novembrī Rīgas cirkā;
  • 25. novembrī Rīgas Teikas vidusskolā;
  • 3. decembrī Rīgas Tehniskās universitātes Būvniecības inženierzinātņu fakultāte
  • 9. decembrī Latvijas Universitātes Dabas mājā;
  • 10. decembrī Latvijas Universitātes Zinātņu mājā.

Telpu orientēšanās distance atbilst saīsinātai tradicionālajai orientēšanās sprinta distancei.

Pieteikties sacensībām iespējams tiešsaistē: https://lof.lv/pieteikumi/ Pieteikšanās termiņš – trīs dienas pirms katra posma.

Sacensībās būs iespējams startēt deviņās vecuma grupās, no kurām četras sieviešu, četras vīriešu un viena OPEN, iesācēju grupa. Katrā posmā konkrētajā vecuma grupā uzvar tas dalībnieks, kura abu distanču rezultātu summa ir vismazākā. Kopvērtējumā apbalvo pirmo triju vietu ieguvējus katrā vecuma grupā. Lai iegūtu ieskaiti kopvērtējumā, jāpiedalās vismaz četros kausa posmos.

Sacensībās tiks izmantota elektroniskā atzīmēšanās sistēma “SportIdent”.

Latvijas Universitātes studentiem dalības maksa pirmajos 4 posmos ir 5 eiro, bet pēdējos posmos, kas norisināsies LU Dabas un Zinātņu mājā, dalība Latvijas Universitātes studentiem ir bez maksas.

Plašāku informāciju par pasākumu var izlasīt šeit: https://telpuorientesanas.lv/nolikums-2/

Dalīties