Sestdien, 28. oktobrī, norisināsies Latvijas Universitātes Sporta centra organizēts studentu atpūtas pasākums “LU Studentu rudens pārgājiens 2023”, kurā Latvijas Universitātes sudentiem kopā ar saviem draugiem būs iespēja doties skaistā pārgājienā pa skaistu meža ceļu Siguldas novadā ar dažādām aktivitātēm pārgājiena laikā.

Dalībnieku pulcēšanās notiks autostāvvietā pie viesnīcas “Sigulda”, Siguldā, Pils ielā 6, sākot no plkst. 11.00, bet starts paredzēts plkst. 11.15. Uz pārgājienu iespējams doties, izmantojot vilcienu, kas no Rīgas Siguldas stacijā ierodas plkst. 10.56. No dzelzceļa stacijas “Sigulda” līdz viesnīcai “Sigulda” ir 200 metru gājiens pa Pils ielu. Dalībniekiem, kas ierodas pulcēšanās vietā ar automašīnu, varēs to novietot pie viesnīcas “Sigulda” esošajā stāvlaukumā.

Pārgājiena maršruts vedīs gar Lakstīgalas gravu, Kaķīškalnu, Velnalu, Balonu pļavu un citiem ļoti skaistiem dabas objektiem. Vairāk par maršrutu iespējams uzzināt šeit.

Pārgājiena finišs plānots pie viesnīcas “Sigulda”. Pasākums norisināsies apmēram līdz plkst. 16.00. Vilciens uz Rīgu no Siguldas stacijas atiet plkst. 16.10.

Pārgājiena kopējais maršruts būs aptuveni 14 km garš. Uz pārgājienu līdzi jāņem laikapstākļiem atbilstošus apavus un apģērbu.

Pieteikties pasākumam var aizpildot elektronisko pieteikuma anketu līdz 2023. gada 27. oktobra plkst. 23.59.

Studentu rudens pārgājiena nolikumu lasi šeit

Uz tikšanos!

Dalīties