Mūsu basketbola komanda "Latvijas Universitāte" vakar, 10. oktobrī "Pafbet" Latvijas-Igaunijas basketbola līgas sezonā izcīnīja uzvaru pret BK "Valmiera Glass"/Via.

Vakar mūsējie savā laukumā uzņēma valmieriešus un pēdējās 10 minūtēs atspēlēja 16 punktu deficītu, un pārspēja "Valmiera Glass"/Via komandu ar rezultātu 87:82. Pirmā ceturtdaļa ritēja punkts punktā un pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar neizšķirtu - 22:22. Otrajā ceturtdaļā mūsējie lielāko ceturtdaļas laiku atradās priekšā ar pāris punktu pārsvaru, taču puslaikā devās ar 2 punktu deficītu - 44:46. Pēc puslaika pārtraukuma valmierieši veica izrāvienu, iegūstot 16 punktu deficītu. Trešā ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 63:74. Noslēdzošajā ceturtdaļā mūsējie parādīja spēcīgu raksturu un komandas spēli un līdz spēles izskaņai spēja sadeldēt pretinieku pārsvaru un izcīnīt uzvaru ar 5 punktu pārsvaru - 87:82.

LU labā ar 26 punktiem, deviņām piespēlēm, sešām atlēkušajām bumbām, četrām pārtvertām bumbām un 46 efektivitātes punktiem izcēlās Norberts Strautiņš, Otto Fārenhorsts pievienoja 19 punktus (3p. 5/8), bet Arnolds Helmanis tika pie double-double - 15 punktiem un 10 atlēkušajām bumbām. Sestdien mūsu basketbolisti dosies izbraukumā pie "Rīgas Zeļļiem".

Dalīties