LU Studentu diena ir gaidīts notikums visiem Latvijas Universitātes studentiem. Šī diena ir iekļauta Latvijas Universitātes jubilejas nedēļas pasākumu sarakstā un piedāvās plašu iespēju klāstu, sākot no uzņēmumu satikšanas līdz sporta spēlēm un informācijas saņemšanai par ārpusstudiju iespējām LU.  

Viena no galvenajām šīs dienas priekšrocībām būs iespēja satikt vairākus zināmus uzņēmumus, kas potenciāli varētu piedāvāt prakses vai darbu nākotnē. Tā būs lieliska iespēja studentiem iegūt kontaktus un iepazīties ar darba devējiem no dažādām nozarēm, kā arī piedalīties dažādās aktivitātēs un uzzināt jaunu informāciju par ārpusstudiju iespējām LU.

LU Studentu diena šogad norisināsies 28. septembrī, LU Akadēmiskajā centrā, no plkst. 10.00 līdz pat plkst. 17.00. Jau no plkst. 10.00 studenti ir aicināti doties uz reģistrāciju LU Zinātņu mājas vestibilā, kurā tiks sadalīti grupās pa pieci. Katrai komandai tiks izsniegta karte, kurā būs norādītas staciju atrašanās vietas un punktu skaits, ko var saņemt, apmeklējot staciju. Studentu dienas laikā ikvienam būs iespēja:

  • No plkst. 10.00 Zinātņu mājas vestibilā būs iespēja reģistrēties pasākumam.
  • No plkst. 10.00 līdz 16.00 komandām būs iespēja apmeklēt izstādi “Karjeras iespēju diena” LU Zinātņu mājā, kurā būs iespēja iepazīties ar daudz un dažādiem uzņēmumiem un uzzināt par karjeras iespējām.
  • No plkst. 12.00 līdz 16.00 tiks atvērtas dažādas āra aktivitātes.
  • No plkst. 13.30 līdz 14.00 notiks reģistrācija 3x3 basketbola un mini futbola turnīriem LU Akadēmiskā centra teritorijā esošajā reģistrācijas teltī.
  • Plkst. 14.00 3x3 basketbola un mini futbola turnīra sākums.
  • Plkst. 17.00 3x3 basketbola un mini futbola turnīru apbalvošana.

Latvijas Universitātes Studentu dienā varēsi iegūt pozitīvas emocijas un satikt jaunus draugus! Tiekamies 28. septembrī!

Dalīties