Sestdien, 26. augustā, norisināsies Latvijas Universitātes Sporta centra (LU SC) organizēts darbinieku un viņu ģimeņu atpūtas pasākums “Darbinieku vasaras velo brauciens 2023”, kurā dalībniekiem būs iespēja doties skaistā velo izbraucienā pa Siguldu un sagatavoties Vienības brauciena tautas distancei, kas norisināsies jau 3. septembrī.

Dalībnieku pulcēšanās notiks pie Siguldas dzelzsceļa stacijas stāvlaukuma, sākot no plkst. 11.45, bet starts paredzēts plkst. 12.00. Uz pasākumu iespējams doties, izmantojot vilcienu, kas no Rīgas stacijas atiet plkst. 10.46 un Siguldas stacijā ierodas plkst. 11.54. Dalībniekiem, kas ierodas pulcēšanās vietā ar automašīnu, varēs to novietot Siguldas dzelzceļa stacijas auto stāvvietā.

Lai velobrauciens būtu drošs no automašīnām un pieejams arī bērniem, velobrauciena maršruts atšķirsies no Vienības brauciena maršruta, jo velobrauciens norisināsies pa meža ceļiem un gar Gauju, un tā laikā varēs apskatīt Runtiņa avotakmeni, Ziedleju klintis un "Ķeizarskata" vietu. Velobrauciena kopējais maršruts būs aptuveni 36 km garš.

Pasākumā var piedalīties arī tie, kam nav sava velosipēda. Netālu no Siguldas dzelzceļa stacijas, sporta un atpūtas veikalā “Okej”, Siguldā, Vidus ielā 1, ir iespējams izīrēt velosipēdus (plašāka informācija par velosipēdu nomu pieejama https://www.okej.lv/noma/)

Velobrauciena finišs plānots pie Siguldas dzelzsceļa stacijas stāvlaukuma. Velobrauciena beigās visi dalībnieki tiks aicināti uz pusdienām, par ko parūpēsies pasākuma organizatori – LU SC.

Ar pasākuma nolikumu var iepazīties šeit.

Pieteikties pasākumam var aizpildot elektronisko pieteikuma anketu līdz 2023. gada 25. augusta plkst. 11.59.

Kā arī atgādinām par pieteikšanos Latvijas Universitātes Vienības brauciena tautas distances komandai, par ko vairāk var uzzināt šeit.

Dalīties