Avots: Jason_Iam_Photo

Aizvadītajā nedēļā, Horvātijā norisinājās Eiropas Universitāšu cīņas sporta turnīrs, kurā Latvijas Universitāti karatē disciplīnā pārstāvēja Somijas studente un LU absolvente - Bess Mänty.

Kopumā Bessa aizvadīja 3 veikmīgas izslēgšanas kārtas cīņas un guva iespēju cīnīties par bronzas medaļu. Bronzas medaļas cīņā Bessai pretī stājās sportiste no Horvātijas. Cīņa bija ļoti spraiga un ritēja punkts punktā, taču beigās par nieka 0,1 punktu Bessa piekāpās sportistei un kopvērtējumā ierindojās 4. vietā.

Bessas komentārs: "Ar prieku pārstāvēju Latvijas Universitāti Eiropas universitāšu cīņas sporta veidu spēlēs. Sacensību diena bija diezgan gara, taču es izbaudīju katru brīdi. Izdevās uzrādīt savu labāko sniegumu izslēgšanas kārtās, kas man deva iespēju cīnīties par bronzas medaļu. Diemžēl trešo vietu ieguva sportiste - "mājiniece" no Horvātijas ar niecīgu 0,1 punktu starpību, kas kopvērtējumā mani ierindoja 4. vietā no 37 dalībniecēm. Esmu pateicīga par gūto pieredzi un motivēta turpināt trenēties nākotnes sacensībām.

Priecājamies par sportistes rezultātiem!

Dalīties