No 4. līdz 9. jūlijam, Čehijā norisinājās Eiropas Universitāšu galda tenisa turnīrs, kurā Latvijas Universitāti pārstāvēja 3 sportisti - Daniels Kogans, Ragnars Zīds un Dāvids Pikšis. Turnīrs pulcēja spēcīgākās 18 Eiropas universitāšu komandas no vairāk, kā 10 valsīm.

Pirmajā dienā mūsējiem pretī stājās Bristolas Universitātes komandas spēlētāji. Turnīrā katras universitātes spēlētāji aizvadīja savstarpējās cīņas. Šajā duelī pret Bristolas Universitāti mūsu spēlētājs Daniels Kogans izcīnīja 2 uzvaras, taču Ragnars un Dāvids piekāpās saviem pretiniekiem, tādējādi spēlē pret Bristolas Universitāti piekāpās ar rezultātu 2:3. Tajā pašā dienā norisinājās vēl viens duelis, kurā pretī stājās Francijas Rouen Universitāte. Diemžēl arī šajā duelī mūsējie cieta zaudējumu ar 3:1. Šajā duelī Daniels Kogans izcīnīja vienu uzvaru.

Otrajā dienā mūsu galda tenisisti aizvadīja sīvu cīņu ar Vīnes Universitātes komandu. Šis bija ļoti sīvs duelis, jo pēc aizvadītajām pirmajām 4 spēlēm rezultāts bija 2:2. Viss izšķīrās pēdējā spēlē, kurā diemžēl Dāvids cieta zaudējumu, kā rezultātā duelis noslēdzās par labu pretiniekiem.

Vēlam veiksmi nākamajās sacensībās!

Dalīties