Sestdien, 3. jūnijā, norisināsies Latvijas Universitātes Sporta centra (LU SC) organizēts darbinieku un viņu ģimeņu atpūtas pasākums “Darbinieku velo brauciens 2023”, kurā dalībniekiem būs iespēja doties skaistā velo izbraucienā pa Salaspili, apskatot Salaspils pērles.

Dalībnieku pulcēšanās notiks pie Salaspils novada Tūrisma informācijas centra, Salaspilī, Miera ielā 1, sākot no plkst. 10.00, bet starts paredzēts plkst. 10.20. Uz pasākumu iespējams doties, izmantojot vilcienu, kas no Rīgas Salaspils stacijā ierodas plkst. 10.06. No dzelzceļa stacijas “Salaspils” līdz Salaspils novada Tūrisma informācijas centram ir 650 metru gājiens. Dalībniekiem, kas ierodas pulcēšanās vietā ar automašīnu, varēs to novietot vai nu Nacionālā botāniskā dārza auto stāvvietā, (cena 2 eiro uz visu dienu, iebraukšana no Rīgas ielas), vai arī dzelzceļa stacijas auto stāvvietā Miera ielā (bezmaksas stāvvieta).

Pasākumā ir iespējams piedalīties arī tiem, kam nav savs velosipēds, jo Salaspils novada Tūrisma informācijas centrā ir iespējams izīrēt velosipēdus. Plašāku informāciju par velo nomu meklē šeit.

Velobrauciena maršruta laikā varēs aplūkot Nacionālo botānisko dārzu, Salaspils memoriālo ansambli “Aiz šiem vārtiem vaid zeme“, Rīgas HES, Daugavas muzeju, Salaspils luterāņu baznīcu un citas Salaspils pērles. Velobrauciena kopējais maršruts būs aptuveni 30 km garš.

Velobrauciena finišs plānots pie Salaspils novada Tūrisma informācijas centra ap plkst. 13.30. Vilciens uz Rīgu no Salaspils stacijas atiet plkst. 13.59.

Velobrauciena beigās visi dalībnieki tiks aicināti uz pusdienām, par ko parūpēsies pasākuma organizatori – LU SC.

Ar pasākuma nolikumu var iepazīties šeit.

Pieteikties pasākumam var aizpildot elektronisko pieteikuma anketu līdz 2023. gada 2. jūnija plkst. 11.59.

 

Uz tikšanos!

Dalīties