Ceturtdien, 27. aprīlī, PlayOff Arena futbola laukumos, tika aizvadīti LU Mini futbola līgas pusfināli, kuros savā starpā spēkojās grupu turnīra 1. un 4. vietas ieguvēji, kā arī 2. un 3. vietas ieguvēji.

Pēc aizvadītām 18 grupas turnīra spēlēm (katra komanda ar katru izspēlēja 3 spēles), komanda “Lietpratēji” ar 16 uzvarām ieņēma pārliecinošu 1. vietu, komanda “Mazs koeficients” ar 12 uzvarām un 1 neizšķirtu ieņēma otro vietu, komanda “Receba” ar 10 uzvarām un 1 neizšķirtu ieņēma 3. vietu, bet komanda “ČBK” ar 9 uzvarām un 3 neizšķirtiem ieņēma 4. vietu. Tas nozīmēja, ka pusfinālā “Lietpratējiem” bija jātiekas ar “ČBK”, bet “Mazam kaoeficientam” ar “Receba”.

Abi pusfināli tika aizvadīti vienlaicīgi, katram pusfinālam norisinoties savā PlayOff Arena laukumā. Kā jau ierasts Latvijas Universitātes Mini futbola līgā, katra spēle norisinās līdz 2 uzvarām “mazajās spēlēs”. Jau pēc pirmajām “mazajām spēlēm” bija skaidrs, ka cīņa par finālu būs ļoti saspringta, jo pirmo “mazo spēli” negaidīti uzvarēja gan grupu turnīrā 4. vietu ieguvusī “ČBK” komanda, gan 3. vietu ieguvusī “Receba” komanda. Tas nozīmēja, ka otrajā “mazajā spēlē” grupu turnīra līderi nedrīkstēja zaudēt, lai pacīnītos par lielo finālu, bet tas notika gan vienā, gan otrā pusfinālā, finālā par pirmo vietu iekļūstot “ČBK” un “Receba” komandām, liekot grupas turnīra pirmās un otrās vietu ieguvējus jau pēc nedēļas, 11. maijā, cīnīties par 3. vietu. Rezultatīvākie pusfinālā bija Ģirts Burmistris no “ČBK” komandas ar 8 gūtiem vārtiem un Mishkaat Ansari no “Receba” komandas ar 7 gūtiem vārtiem.

Fināls gan par 1., gan par 3. vietu gaidāms nākam ceturtdien, 11. maijā, plkst. 22.00, PlayOff Arena futbola laukumos. Tiekamies tur!

 

Dalīties