Sestdien, 2023. gada 29. aprīlī, Jūrmalā, tika aizvadīts LR Čempionāts garajā distancē airēšanā, kurā startēja arī Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes studente Laura Pohevica.

Sacensības norisinājās 4 laivu klasēs, 3 dažādās grupās (Open, Juniori B un Master grupa), tajās kopumā stertējot 67 sportistiem no dažādiem Latvijas klubiem un sporta skolām.

Open grupas vieninieku laivu klasē startēja Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes studente Laura Pohevica, kura divpadsmit sieviešu konkurencē izcīnīja 3. vietu.

Laura pēc sacensībām pastāstīja par veiksmīgo startu šjaās sacensībās un gatavošanos jau nāamajām sacensībām: “Sacensībās gāja labi.  Izcīnīju 3.vietu LR čempionātā garajās distancēs.  Bija jāveic 5,5km distance vieniniekā pa Lielupi ar atsevišķu startu.  Laikapstākļi varēja būt labāki, jo bija diezgan brāzmains vējš,  kas airētājiem neiet pie sirds. Bet neskatoties uz visu, man ir prieks,  ka vasaras sezonas atklāšanas sacensībās izdevās izcīnīt 3.vietu, jo tas pierāda,  ka ziemā ieguldītais darbs treniņos ir vainagojies ar labu rezultātu arī uz ūdens. Nākamās sacensības jau ir pēc mazāk kā divām nedēļām ,un tur būs jāairē standarta distance, kas ir 2 kilometri. Šo nedēļu laikā kārtīgi trenēšos un ceru uzrādīt labu rezultātu arī nākamajās sacensībās.”

Apsveicam Lauru ar augsto sasniegumu un novēlam veiksmi arī turpmākajās sacensībās!

Sacensību rezultātus iespējams aplūkot šeit.

Dalīties