Sestdien, 20. maijā, plkst. 11.00, ikvienam LU darbiniekam un studentam ir iespēja kopā ar draugiem vai ģimenes locekļiem piedalītes aizraujošās foto orientēšanās sacensībās "Ķekavas azimuts 2023", kuras norisināsies Ķekavā, Fortius sporta laukumā.

Tas būs ne tikai piedzīvojums, bet arī iespēja tikties ar jauniem cilvēkiem un piedalīties aizraujošā pasākumā kopā ar citiem Latvijas Universitātes studentiem un darbiniekiem .

Orientēšanās laikā dalībniekiem būs iespēja izmēģināt savas orientēšanās prasmes un iemūžināt interesantas fotogrāfijas Ķekavas apkārtnē. Dalībniekiem vēlams ierasties laikus, jo komandu reģistrācija notiks no plkst. 09.00 līdz 10.30. Kontrolpunktu atzīmēšanai dalībnieki varēs izmantot mobilo aplikāciju "Qrenteerings". Aplikācija būs nepieciešama, lai varētu noskenēt kodus, kas būs atrodami kontrolpuntos. Lai uzvarētu, komandai būs jāsavāc pēc iespējas vairāk punkti 3 stundu laikā.

Labākās komandas tiks apbalvotas ar kausiem un balvām no pasākuma atbalstītājiem - Balticovo, Ķekava, Mārupes tenisa skolas, Ķekavas avots, G fitstore un citiem.

Ar nolikumu vari iepazīties šeit.

Pieteikuma anketu aizpildi šeit.

Ja arī tu vēlies izmēģināt savas orientēšanās prasmes, izveido savu komandu un tiekamies jau 20.maijā "Ķekavas azimuts 2023"!

Dalīties