20. aprīlī, ’’PlayOff’’ arēnā, tika izspēlētas pēdējās 3.apļa spēles. Kur sacentās komandas ’’Business Bedalogi’’ un ’’Lietpratēji’’. Par iekļūšanu pusfinālā lielas intrigas nebija, bet spēlētāji ar jautrību un interesi aizvadīja pēdējās spēles.

Pusfinālā piedalīsies četras komandas no septiņām. ’’Lietpratēji’’, ’’ČBK’’, ’’Mazs koeficients’’ un ’’Receba’’. Spēles par 5 – 6 vietu aizvadīs komandas ’’Zlatanera’’ un ’’Business Bedalogi’’. Punktus un vietu sadalījumu var apskatīt Šeit.

’’Business Bedalogi’’ pret ’’Lieptratēji’’ (1:2; 2:4; 5:4)

Kaut gan spēles uzvarētājs tika noskaidrots jau pēc pirmajām divām spēlēm, ’’Business Bedalogi’’ parādīja raksturu un pēdējo spēli uzvarēja aizraujošā cīņā. Komandai ’’Lietpratēji’’  6 vārtus guva Gunārs Lapiņš, bet 5 Artūrs Ozoliņš. ’’Business Bedalogi’’ kopumā guva 9 vārtus, 3 guva Vladislavs Orehovs un Vadimss Plešs, 2 Farids Gusenovs, bet vienu Cristians Iepurs.

27. aprīlī tiks aizvadīts pusfināls, lai noskaidrotu, kura komanda jau pēc divām nedēļām būs izcīnījusi futbola līgas kausu un uzvarētāju titulu! Spēļu grafiks būs pieejams vēlāk.

Dalīties