Ceturtdien, 20. aprīlī, Rimi Olimpiskajā centrā, tika aizvadīts šī mācību gada pēdējais nakts turnīrs. Turnīram pieteikušās bija 2 komandas, kuras izspēlēja turnīru līdz 4 uzvarām.

Šī mācību gada Florbola nakts turnīram tika pieteiktas 2 komandas – “International team” un “Go Ape”. Tās savā starpā izspēlēja turnīru līdz 4 uzvarām. Neizšķirta rezultāta gadījumā abām komandām tika ieskaitīta uzvara.

Pirmā spēle noslēdzās ar neizšķirtu 2:2, un pēc 1. spēles izskatījās, ka savstarpējais turnīrs līdz četrām uzvarām būs ļoti sīvs. Otrajā spēlē uz laukuma iznāca “Go Ape” komandas kapteinis Tomass Bistiņš, un ar savu meistarību otrajā spēlē guva 3 vārtus un izvirzīja savu komandu vadībā pēc 2 nospēlētajām spēlēm 2:1. Trešā spēle beidzās ar rezultātu 1:1, “Go Ape” vienīgos vārtus gūstot Tomasam Birstiņam, bet ceturtā spēle noslēdzās ar rezultāu 4:1 “Go Ape” labā, kopvērtējumā “Go Ape” komandai uzvarot ar rezultātu 4:2 pēc 4 nospēlētām spēlēm. “Go Ape” komandā rezultatīvākais ar 6 gūtiem vārtiem bija Tomass Birstiņš, bet “International team” komandā rezultatīvākais bija komandas kapteinis Jānis Garkalns, kas 4 spēlēs guva 3 vārtus

“International team” komandas kapteinis Jānis Garkalns pēc turnīra bija gandarīts par savas komandas parādīto rezultātu un aicināja studentiem vairāk iesaistities sporta un aktīvās atpūtas pasākumos: “Pirmkārt, paldies Latvijas Universitātei un turnīra organizētājam par iespēju piedalīties ilgi gaidītajā florbola nakts turnīrā. Turnīra ietvaros spēles bija ļoti dinamiskas un aizraujošas. Bija kārtīgi jāiesvīst, jo pretinieku komandas spēlētāji bija ļoti tehniski un grūti apturami. Centāmies turēties pretī ar cīņas sparu, kā arī lielisku vārtsarga spēli, kas mums, manuprāt, arī diezgan labi sanāca, tomēr ar to bija par maz uzvarai. Lai gan turnīrā bija maz komandu, kopumā kā komanda pasākumu vērtējam ar + zīmi. Uz nākamajiem LU florbola nakts turnīriem novēlu studentiem būt aktīvākiem, pamēģināt ko jaunu un izmantot iespēju piedalīties. Dalība šādos turnīros palīdz izrauties no studiju rutīnas, aktīvi pavadot laiku kopā ar saviem kursabiedriem un studiju draugiem. Tiekamies nākamajos sporta pasākumos!”

Paldies visiem dalībniekiem par piedalīšanos!

Tiekamies jau šo ceturtdien Studentu jandāliņā!

Dalīties