Mūsu sieviešu basketbola komanda "BJBS Rīga Juniores/LU" 5.aprīlī pieveica Daugavpils Universitātes sieviešu komandu un ieguva iespēju cīnīties par medaļām Latvijas sieviešu basketbola līgas izslēgšanas spēlēs.  

Pirmo spēli, kuru mūsu meitenes aizvadīja mājas laukumā izdevās uzvarēt ar rezultātu 65:60. Nākamā spēle norisinājās 5.aprīlī, kura varēja izšķirt vai būs nepieciešama papildus spēle vai nē. Otrā spēle tika aizvadīta izbraukumā. Spēles pirmajā ceturtdaļā mājinieces dominēja un pirmā ceturtdaļa noslēdzās par labu mājiniecēm ar 10:15. Otro ceturtdaļu mūsu meitenes iesāka ar 5 punktu deficītu, kuru otrās ceturtdaļas laikā sanāca samazināt līdz -3. Pēc puslaika pārtraukuma mūsu dāmas veksmīgi nospēlēja trešo ceturdaļu un izvirzijās vadībā ar rezultātu 38:37. Spēle ritēja punkts punktā un abas komandas cīnījās par katru bumbu. Lai arī noslēdzošajā ceturtdaļā abas komandas guva pa 12 punktiem, tas neglāba mājinieces no zaudējuma un mūsu dāmas svinēja uzvaru ar rezultātu 50:49.

Komandas "BJBS Rīga Juniores/LU" galvenā trenera Aigara Neripa komentārs: "Pirmā spēle tika uzvarēta ar rezultātu 65:60 mājās, bet otrā spēle tika uzvarēta ar rezultātu 50:49 Daugavpilī. Abās spēlēs bija vairāk cīņas nekā skaistas izspēles. Abās komandās vairākas spēlētājas bija pēc slimošanas, mums arī ar traumām, bet visas cīnījās ar lielu pašatdevi."

Kā nākamās pretinieces mūsu dāmām būs RSU sieviešu komanda, ar kuru aizvadīs spēli jau 9.aprīlī.

Prieks un lepnums par meiteņu sasniegumiem!

Dalīties