Aizvadītajā nedēļas nogalē mūsu florbola komanda "Latvijas Universitāte/FS Masters" aizvada divas spēles pret "Ogres Vilki/Lielvārde" Latvijas vīriešu florbola čempionāta 1. līgas B grupas pusfināla sērijas ietvaros.

Piektdienas spēlē mūsu "Latvijas Universitāte/FS Masters" savā laukumā pieveica "Ogres Vilki/Lielvārde" vienību (6:5) un atguva vadību pusfināla sērijā līdz trīs uzvarām (2:1).  Šī spēle noritēja ļoti saspringtā gaisontnē, jo abas komandas neatlaidīgi cīnījās par uzvaru.  Pirmajā periodā pretiniekiem izdevās izvirzīties 3 punktu vadībā un līdz perioda beigām mūsējie spēja samazināt starpību par vienu punktu. Pirmais periods noslēdzās ar rezultātu 1:3. Otrā perioda sākumā mūsējie ar ātru uzbrukuma spēja gūt vēl vienus vārtus un puslaika vidū izlīdzināja rezultātu uz 3:3. Divas minūtes pirms 2.puslaika beigām pretiniekiem izdevās gūt 1 vārtus un pārtraukumā devāmies ar 1 punkta deficītu. Noslēdzošais trešais periods noritēja punkts punktā un neviena komanda neļāva pretiniekiem atslābt. Pēc aizvadītām spēles 53 minūtēm rezultāts bija neizšķirts - 5:5. Līdz spēles beigām bija atlikušas nepilnas 7 minūtes, kuru laikā abām komandā bija iespēja gūt vārtus.  Mūsu komandas uzvaras vārtus spēles 56. minūtē guva Kristaps Reidzāns. Spēle noslēdzās par labu mūsējiem ar rezultātu 6:5. Par labāko spēlētāju "Latvijas Universitāte/FS Masters" sastāvā tika atzīts uzvaras vārtu guvējs Kristaps Reidzāns.

Nākamajā dienā sekoja atbildes spēle. Spēles rezultātu atklāja mūsu komanda, izvirzoties 1 punkta vadībā. Tālākā spēles gaita nebija mūsējiem labvēlīga un pretinieki līdz trešajam periodam guva 8 vārtus. Trešajā periodā mūsējie izmantoja vairākumu un guva vienus vārtus, bet ar to bija par maz lai izcīnītu uzvaru spēlē. Spēle noslēdzās ar rezultātu 2:9. Šobrīd kopvērtējumā komandām spēļu sērijā ir neizšķirts - 2:2. Tas nozīmē, ka nākamā spēle, kura norisināsies jau šo svētdien Ogrē, būs izšķirošā spēle par tikšanu nākamajā playoff kārtā.

Dalīties