Ceturtdien, 23. martā, ’’PlayOff’’ arēnā tika aizvadītas kārtējās spēles LU futbola līgas 3. aplī. Tā kā 2. kārtā netika izspēlētas visas spēles pēc grafika, dažas no tām tiek izspēlētas paralēli 3. apļa spēlēm. Šī iemesla dēļ komanda ’’ČBK’’ šonedēļ spēlēja 2 spēles, bet pārējās 6 komandas izspēlēja pa 1 spēlei.

’’Lietpratēji” pret ’’Mazs koeficients’’ 3:0 (5:2; 5:4; 6:2)

Šajā vakarā pirmā laukuma 1. spēlē tikās pagaidām turnīra tabulā pirmajās divās vietās esošās komandas – “Lietprarēji”, kuriem 14 spēlēs ir izcīnītas 13 uzvaras, un “Mazs koeficients”, kuriem tik pat spēlēs izcīnītas 9 uzvaras. Neskatoties uz komandas “Mazs koeficients” leilo cīņassparu un neatlaidību, komandai “Lietpratēji” ar Mika Zaharčenoka gūtajiem 13 vārtiem šajā vakarā (kopumā Mikam 62 gūtie vārti sezonā lidz šim) izdevās pārliecinoši ar rezultātu 3:0 uzvarēt tuvākos konkurenus un izcīnīt jau 14. uzvaru 2022./2023. gada LU Futbola līgas sezonā.

’’ČBK’’ pret ’’Business bedolagi’’ 2:2 (3:3; 5:2; 3:5)

Otrā laukuma pirmajā spēlē tika aizvadīta 2. aplī neaizvadītā spēle. Tajā tikās pagaidām kopvērtējumā 3. vietā esošā “ČBK” un 5. vietā esošā “Business Bedolagi”. Jau ar 1. spēles pirmajām minūtēm bija skaidrs, ka šajā vakarā cīņa starp abām komandām būs ļoti sīva. Tā arī izrādījās, un 3 spēļu summā komandas nospēlēja neizšķirti, katrai kopvērtējuma tabulā izcīnot 1 punktu.

’’Zlatanera” pret ’’Receba’’ 3:1 (7:2; 4:2; 2:2)

Pimā laukuma otrajā spēlē tikās pagaidām kopvērtējumā 4. vietā esošā “Receba” un 6. vietā esošā “Zlatanera”. “Zlatanera” šī vakara spēlēs kopumā guva 13 vārtus, kas ļāva tai izcīnīt 3. uzvaru šajā sezonā. “Reeba” komanda ssastāvā vienīgais, kurš guva vārtus, bija Mishkaat Ansari, papildinot savus sezonā gūtos vārtus līdz 73, kas ir labākais rādītājs visa līgā.

’’ČBK’’ pret ’’Luxeteam” 3:0 (8:4; 9:3; 8:4)

“ČBK” komanda otrajā laukumā pavadīja veselu stundu, jo otrā laukuma otrajā spēlē tā aizvadīja 3. apļa spēli pret komandu “Luxeteam”, kurai pagaidām tā arī nav izdevies uzvarēt nevienu spēli šajā sezonā. Pret “Luxeteam” komandas “ČBK” spēlētāji guva 25 vārtus, kas vienai spēlei ir ļoti iespaidīgs rādītājs. Komandā “Luxeteam” 9 no 11 komandas gūtajiem vārtiem guva Marks Sutika, kurš parasti spēlē kā vārtsargs un līdz šim sezonā bija guvis tikai 1 vārtus.

Nākamās spēles tiks aizvadītas jau nākam ceturtdien, 30. martā -

’’Mazs Koeficients’’ pret ’’Luxeteam’’ (pēdējā 2. apļa spēle);

’’Luxeteam’’ pret ’’Zlatanera’’;

’’ČBK’’ pret Receba’’.

Tiekamies!

Dalīties