Ceturtdien, 23. martā, Rimi Olimpiskajā centrā, O-sands pludmales volejbola laukumos, tika aizvadīts šī mācību gada otrais LU Pludmales volejbola nakts turnīrs. Turnīram pieteikušās bija 7 komandas, kuras sākotnēji izspēlēja spēles katra ar katru, bet pēc tam 6 labākās komandas cīnījās izslēgšanas spēlēs.

Šī semestra Pludmales volejbola turnīram tika pieteiktas 7 komandas – “Problēmas”, “Bio brašuļi”, “Zahas šedevrs”, “Sivēni”, “Jurists un programmētājs”, “Nav ideju” un “JF”. Pēc apļa turnīra 1. vietu ar 6 uzvarām 6 spēlēs ieņēma komanda ar nosaukumu “Nav ideju”, 2. vietu ar 5 uzvarām ieņēma komanda “Sivēni”, 3. vietu ar 4 uzvarām ieņēma “JF”, 4. vietu ar 3 uzvarām ieņēma “Problēmas”, 5. vietu ar 2 uzvarām 6 spēlēs ieņēma “Zahas šedevrs”, 6. vietu ar 1 uzvaru ieņēma “Jurists un programētājs”, bet šajā turnīrā bez uzvarām un attiecīgi arī bez ceturtdaļfināla spēles palika komanda “Bio Brašuļi”.

Ceturtdaļfinālā apļa turnīra 3. vietas ieguvēji tikās ar 6. vietu, bet 4. vieta tikās ar 5. vietu. Pirmajā ceturtdaļfināla spēlē komanda “Problēmas” pārliecinoši ar rezultātu 21:9 uzvarēja komandu “Zahas šedevrs”, bet otrajā ceturtdaļfinālā komanda “JF” mazliet spraigākā cīņā ar rezultātu 21:14 uzvarēja komandu “Jurists un programmētājs”. Komandām, kuras ceturtdaļfinālā zaudēja, turnīrs bija beidzies ar dalīto 5. vietu, bet uzvarētāju komandas tika pusfinālā, kur bija jāspēkojas ar attiecīgi apļa turnīra 1. un 2. vietas ieguvējiem.

Pirmais pusfināls, kurā tikās komandas “Problēmas” un “Nav ideju”, noslēdzās ar rezultātu 15:11 komandas “Nav ideju” labā. Otrajā pusfinālā, kurās tikās komandas “Sivēni” un “JF”, cīņa izvērtās ļoti sīva līdz pat pēdējai sekundei. Tā kā vienai komandai sasniedzot 15 punktus, nebija iegūts 2 punktu pārsvars, cīņa notika kamēr viena komanda ieguva 2 punktu pārsvaru. Kad rezultāts bija 15:15, komanda “Sivēni” spēja uzvarēt 2 izspēles pēc kāras, panākot rezultātu 17:15, uzvarot spēlu un tiekot finālā par 1. vietu.

Finālā par trešo vietu, kurā tikās “Problēmas” ar “JF”, spēcīgāka izrādījās komanda “JF”, šī semestra Pludmales volejbola nakts turnīrā iegūstot 3. vietu. Finālā par 1. vietu tikās komandas “Nav ideju” un “Sivēni”, kuras līdz finālam šajā turnīrā bja zaudējušas attiecīgi nevienu un vienu reizi. Tāpat kā apļa turnīrā, arī finālā spēcīgāka starp šīm komandām izvērtās komanda “Nav ideju”, iegūstot pirmo vietu 2023. gada LU Pavasara pludmales volejbola nakts turnīrā.

LU Pavasara pludmales volejbola nakts turnīra medaļu ieguvēji:

1.vieta – “Nav ideju”  (Jana Poļaka un Kristers Dinsbergs)

2.vieta – “Sivēni” (Paula Malnača un Ralfs Knēža)

3.vieta – “JF” (Beāte Kržanoviča un Reinis Ivanovs)

Paldies visiem dalībniekiem par piedalīšanos!

Dalīties