9. martā, ’’PlayOff’’ arēnā tika uzsākta 3. kārta LU futbola līgā. Tā kā 2. kārtā netika izspēlētas visas spēles, komanda ’’Business Bedalogi’’ spēlēja ar divām komandām – ’’Luxeteam’’ un ’’Receba’’. Tikmēr ’’Lietpratēji’’ cīņā ar ’’ČBK’’ izcīnīja ļoti svarīgu uzvaru un joprojām atrodas 1. vietā.

’’Business Bedalogi’’ pret ’’Luxeteam’’ (4:1; 1:0; -/-)

Pirmā pārceltā spēle no 2. kārtas aizvadīta tikai ar divām spēlēm, jo pēc 2 spēles jau tika noskaidrots uzvarētājs – ’’Business Bedalogi’’. ’’Luxeteam’’ otrajā spēlē paradīja cīņas sparu un līdz pat spēles otrajai pusei nosargāja savus vārtus, bet diemžēl uzvara netika izcīnīta. Vārtus guva Lauris Vcevagars, kurš kopumā jau guvis 27 vārtus.

’’Business Bedalogi’’ pret ’’Receba’’ (1:2; 5:3; 1:3)

Cīņā par 3. vietu ’’Receba’’ ļoti sarežģītās spēlēs nopelnīja 2 punktus. Un šobrīd dala 3. vietu ar komandu ’’ČBK’’. Kopumā ’’Receba’’ komanda guva 8 vārtus, 5 no tiem guva Mishkaat Ansari, kurš ir rezultatīvākais spēlētājs LU futbola līgā.

Kopumā ’’Business Bedalogi’’ abās spēlēs guva 12 vārtus, kas ir ļoti labs rādītājs. Vadims Plešs guva 1, Ņikita Žukovs 2, Christian Iepur 4, bet Vladislavs Orehovs 5 vārtus. Vladislavs Orehovs ir arī komandas rezultatīvākais spēlētājs, kurš kopumā guvis 33 vārtus.

’’ČBK’’ pret ’’Lietpratēji’’ (1:6; 2:6; 5:4)

Viena no svarīgākajām spēlēm komandai ’’ČBK’’, jo izcīnot uzvaru tiktu iegūta 2. vieta. Tomēr ’’Lietpratēji’’ spēlēja savu spēli un izcīnīja uzvaras pirmajās divās spēles, kas ļāva uzvarēt visu ’setu’. ’’Lietpratēji’’ komandai Pēteris Avotiņš guva 1, Artūrs Ozoliņš 3, Miks Zaharčenoks 6, bet Gunārs Lapiņš 7 vārtus. Gunārs Lapiņš ierindojas 2. vietā rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, ar gūtiem 52 vārtiem.

Nākamās spēles tiks aizvadītas 16. martā -

’’Mazs Koeficients’’ pret ’’ČBK’’

’’Luxeteam’’ pret ’’Lietpratēji’’

’’Zlatanera’’ pret ’’Business Bedalogi’’

Un viena 2. kārtas neizspēlētā spēle –

’’ČBK’’ pret ’’Receba’’

Tiekamies!

Dalīties