Ar šo nedēļu tiek noslēgts otrais aplis, kas atzīmē līgas grupu spēļu pusceļu. Šonedēļ komandas jau atgriežas uz divām savstarpējām spēlēm, kur sacentīsies "ĢZZF" pret "Mario Kafija&Zupiņa" un "Karstums" pret "Wannabe Warrioriem"

"Karstums" vs "Wannabe Warriors" 1:3 (15-17; 17-17; 15-25)

Karstums izrādīja cieņu pretinieku komandai spēlēt vienlīdzīgos sastāvos uz laukuma, jo "Wannabe Warriors" ieradās divu cilvēku sastāvā. Pirmās spēles izskaņa bija spraiga, "Karstumam" nerealizējot pēdējo sekunžu metienu, "Wannabe Warriors" izcīnīja pirmo mazo uzvaru, kas ļāva tiem nedaudz vieglāk uzelpot jau nākamajā cīņā. Tomēr "Karstums" netika galā arī otrajā spēlē ar pretiniekiem, spēli noslēdzot neizšķirti un jau cerības uz uzvaru bija pagalam. Šo cīņu "Wannabe Warriors" noslēdza uz viļņa, pierādot, ka uzvar tā komanda, kas vairāk iemet. Uzvarētāju rindās rezultatīvākais bija Toms Jēkabs Bērziņš (30 punkti), kam tik pat lielu pienesumu deva Jānis Skrastiņš ar 29 gūtajiem punktiem.

"ĢZZF" vs "Mario Kafija & Zupiņa" 3:1 (13-7; 11-7; 11-11)

Bez līdera Roberta Grīnfelda "Mario Kafija&Zupiņa" komanda izjuta ilgi neizjusto zaudējuma garšu. Ģeomāti abas pirmās spēles jau no spēles sākuma droši turējās ar pāris punktu pārsvaru un nodrošināja sev ceturto uzvaru pēc kārtas. "ĢZZF" komanda joprojām nav zaudējusi nevienu spēli, kurā ir piedalījušies. Rezultatīvākais "ĢZZF" komandā bija Magnuss Špude ar 18 gūtajiem punktiem. Zaudētāju rindās – Daņiils Staņuks ar 14 gūtajiem punktiem

Nākamās gaidāmās spēles :

  • - "ĢZZF" pret "Karstums"
  • - "Mario Kafija&Zupiņa" pret "Wannabe warriors"

Dalīties