Mūsu vīriešu florbola komanda "LU/FS Masters" aizvadītajās brīvdienās trešajā playoff spēlē pret Cēsu "Lekrings" izcīna uzvaru un nokļūst nākamajā playoff kārtā.

24. un 26. februārī mūsējiem pretī stājās Cēsu "Lekrings" komanda, ar kuru notika cīņa līdz 3 uzvarām. Iepriekšējās abās spēlēs mūsējiem izdevās izcīnīt uzvaru. 24.februāra spēlē mūsējie sagrāva pretiniekus ar rezutātu 8:1, bet 26.februārī mūsējie aizvadīja otro playoff spēli pret "Lekrings", kurā uzvarēja ar rezultātu 6:3. Šajā nedēļas nogalē mūsu florbolisti devās uz Cēsīm, lai aizvadītu trešo spēli šajā playoff kārtā. Šī bija vissaspringtākā spēle. Spēles rezultātu atklāja mājinieki, taču mūsējie to tā neatstāja un divas minūtes pirms pirmā perioda beigām izlīdzināja rezultātu (2:2). Īsi pirms perioda beigu signāla mūsējiem izdevās gūt vēl vienus vārtus, kas ļāva mūsējiem doties pirmā perioda pārtraukumā ar 1 punkta vadību. Otrajā periodā mūsējie parādīja īstu cīņassparu un guva 3 vārtus pēc kārtas, kāmēr mājinieki bija precīzi tikai 2 reizes. 2.periods noslēdzās ar rezultātu 4:7 "LU/ FS Masters" labā.

Noslēdzošajā periodā mājinieki turpināja aktīvi uzbrukt. Uzbrukumi vainagojās ar 2 vārtu guvumiem, kas ļāva pietuvoties līdz rezultātam 6:7, bet mūsējie ļoti aktīvi un taktiski nospēlēja atlikušo spēles laiku un izdevās nosargāt uzvaru viesos ar rezultātu 6:7. Labākais spēlētājs "LU/FS Masters" sastāvā - Ralfs Vindelis. Šī uzvara nodrošina mūsējiem iekļūšanu nākamajā playoff kārtā, kurā pretī stāsies Ogres Vilki/Lielvārde.

Dalīties