Mūsu "LU/RVS" sieviešu volejbola komanda pirmdien “Optibet” Nacionālās līgas čempionāta cīņā par 3.vietu piekāpās VK "Gulbene" volejbolistēm.

“Optibet” Nacionālajā līgā bronzas medaļnieces tika noskaidrotas 3 spēļu ietvaros. Cīņā par 3.vietu mūsu meitenēm pretī stājās VK “Gulbene”. Pirmo spēli 11.februārī mūsu dāmas uzvarēja ar rezultātu 3:1. Nākamā spēle norisinājās 19.februārī, kurā pārākas bija pretinieces. Pēc pirmajām divām spēlēm bija skaidrs, ka nākamā spēle būs noteicošā, kura komanda izcīnīs bronzas medaļas. Izšķirošā spēle norisinājās vakar, 27.februārī. Šī bija ļoti sīva spēle, abas komandas cīnījās par katru bumbu. Tas atspoguļojas arī rezultātā, jo uzvarētāju izdevās noskaidrot tikai piektajā setā. Izškirošajā setā mūsu dāmām nedaudz pietrūka līdz uzvarai un 3.vietu izcīnīja VK "Gulbene" volejbolistes. LU/RVS komandas meitenes izpildīja 13 netveramas serves. Mūsu komandā rezultatīvākā ar 18 punktiem bija Īvaise Zaķe.

Spēles izskaņā tika pasniegtas arī individuālās balvas sezonas labākajām spēlētājām katrā komandā. LU/RVS komandas titulu ieguva Īvaise Zaķe.

Dalīties