Mūsu vīriešu florbola komanda "LU/FS Masters" aizvadītajās brīvdienās aizvadīja 2 atbildīgas playoff spēles. 24. un 26. februārī mūsējiem pretī stājās Cēsu "Lekrings" komanda, ar kuru notiks cīņa līdz 3 uzvarām.

Šonedēļ abās spēlēs mūsējiem izdevās izcīnīt uzvaru. 24.februāra spēlē mūsējie sagrāva pretiniekus ar rezutātu 8:1. Šajā spēlē par rezultatīvāko spēlētāju tika atzīts Kristaps Reidzāns, kurš komandas labā guva 2 vārtus un 1 rezultatīvu piespēli. 26.februārī mūsējie aizvadīja otro playoff spēli pret "Lekrings". Arī šo spēli mūsējie uzvarēja pārliecinošu, bet ar nedaudz mazāku pārsvaru - 6:3. Šajā spēlē par labāko spēlētāju tika atzīts Renārs Rēders, kurš arī atzīmējās ar 2 gūtiem vārtiem un 1 rezultatīvu piespēli.

Trenera Andra Pīlupa komentārs: "Esam izmantojuši sava laukuma priekšrocības un līdz iekļūšanai pusfinālā atlicis viens solis. Tas jāizdara Cēsīs. Mūsu komandas trumpis ir uzbrukums un vārtu gūšana, tāpēc šajās spēlēs izvirzījām mērķi precīzi un disciplinēti darboties aizsardzībā. Pirmajā spēlē tas izdevās izcili un zaudēti tikai vieni vārti - tas florbolā ir retums. Otrās spēles sākumā nedaudz pietrūka koncentrēšanās un možuma, taču trešajā periodā "mehānisms" darbojās nevainojumi un rezultātā droša uzvara."

4.martā mūsējie dosies izbraukumā uz Cēsīm, kur aizvadīs trešo spēli šajā izslēgšanas spēļu kārtā. Spēles sākums plkst. 14.00. Turam īkšķus par savējiem!

Dalīties