Šajā nedēļas nogalē, laika posmā no 17. līdz 19. februārim, norisināsies Latvijas 33. Universiādes E-sporta turnīrs, kurš tiks aizvadīts 2 grupās - League of Legends un Counter-Strike: Global Offensive. Abās grupās kopā no Latvijas Universitātes piedalīsies 5 komandas – 2 Counter-Strike: Global Offensive grupā, bet 3 League of Legends grupā. Visas 5 komandas piedalījās Latvijas Universitātes rīkotajā e-sporta turnīrā, kas norisinājās 4. un 5. februārī.

League of Legends grupā piektdien un sestdien dienas pirmajā pusē norisināsies grupas turnīra spēles, bet sestdien, 18. febuārī, plkst. 14.00, tiks aizvadīti pusfināli, pēc kuriem uzreiz arī norisināsies fināla mači. League of Legends grupas pusfinālus un finālus varēs vērot tiešraidē twitch vietnē: https://www.twitch.tv/archibaals.

Šogad dalību League of Legends grupā ir pieteikušas 4 komandas – 3 komandas no Latvijas Universitātes un 1 komanda no Banku Augstskolas.

Latvijas Universitāti šajā grupā kopā pārstāv 18 studenti: Dāvids Gūtmanis, Niklāvs Mežeckis, Viesturs Tenis Vīksna, Alekss Puriņš, Nikita Valteris, Mareks Ipatovs pārstāv LU 1. League of Legends komandu, Sindija Samohvalova, Ernests Tomass Auziņš, Indriķis Paiders, Vjačeslavs Jusenis, Arvīds Dambenieks un Toms Ķierpe pārstāv LU 2. League of Legends komandu, bet Artūrs Rojs Jukāms, Samanta Gudovska, Rolands Reimanis, Gustavs Jākobsons, Aleksandrs Zelderis un Anji pāstāv LU 3. League of Legends komandu.


Counter-Strike: Global Offensive grupas spēles norisināsies sestdien, 18. februārī. Tajā tiks noskaidrotas tās četras komandas, kuras dosies tālāk uz pusfināliem, lai cīnītos par iespēju startēt finālā. Counter-Strike: Global Offensive grupas pusfināli un fināli norisināsies svētdien, 19. februārī. Gan pusfinālus, gan finālus varēs vērot tiešraidē, kuru komentēs Latvijas E-sporta sabiedrībā zināmas personas, Renārs Dzintars (Emvy) un Leons Ābele (Flaaars). Tiešraide sāksies svētdien, 19. februārī, plkst. 11.00, un tā būs vērojama twitch vietnē: https://www.twitch.tv/GARAZAgg.

Latvijas 33. Universiādes E-sporta turnīra Counter-Strike: Global Offensive grupā ir pieteikušās 5 komandas- 2 no Latvijas Universitātes, 1 no Daugavpils Universitātes, 1 no Rīgas Tehniskās Universitātes un 1 no Transporta un Sakaru institūta.

Latvijas Universitāti šajā grupā kopā pārstāv 12 studenti: Ričards Briedis, Darius Uščins, Ralfs Čipāns, Aleksandrs Jurinovs, Jānis Krastiņš un Mārtiņš Dadzis pārstāv LU 1. CS:GO komandu, bet Artūrs Babris, Toms Bicāns, Vitālijs Aņisimovs, Maksims Čizikovs, Mārcis Grundmanis un Kaspars Pudāns pārstāv 2. LU CS:GO komandu.


Novēlam veiksmi visām Latvijas Universitātes komandām!

Dalīties