No 10. līdz 11. decembrim, Rīgas Tehniskās universitātes Sporta centra zālē norisinājās Latvijas XXXIII Universiāde galda tenisā, kurā LU komandas dalībniekiem izdevās izcīnīt visa kaluma medaļas!

Pēc dažu gadu pārtraukuma LU galda tenisa komandā startēja: Daniels Kogans (Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte), Ginters Fricis Strāķis (Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte), Gustavs Zelčs (Biznesa, ekonomikas un vadības fakultāte) un Ragnars Zīds (Datorikas fakultāte), kurš beidzot izcīnīja 2.vietu vīriešu konkurencē, bet veiksmes gadījumā varēja būt arī pirmie. Pirmo reizi par čempionu vienspēlē kļuva Daniels Kogans. Jāatzīmē, ka šogad viņš arī pirmo reizi izcīnīja Latvijas čempiona titulu vienspēlē. Vēl LU sudraba medaļas vīriešu dubultspēlē Danielam Koganam un Ginteram Fricim Strāķim, bet bronzas medaļas negaidīti izcīnija Gustavs Zelčs un Ragnars Zīds.

LU sieviešu komandā strtēja Ramona Galsone (Medicīnas fakultāte) un Terēza Tabea Druviņa (Juridiskā fakultāte), kura izcīnīja 3.vietu. Abas meitenes dubultspēlē izcīnija bronzas medaļas. Sieviešu konkurencē 1.vietā LSPA, bet vīriešiem 1.vietā RTU.

Informāciju sagatavoja: LU galda tenisa treneris Oļegs Kartuzovs

Dalīties