Tika aizvadīta nu jau devītā nedēļa LU basketbola līgā, kas pagāja divos dueļos starp Mario Kafija&Zupiņa un Gandrīz pensionāru komandām, kā arī starp LU LIONS un Karstuma komandām. Abu spēļu uzvarētāji jau tika noskaidroti pēc pirmajām divām cīņām.

Gandrīz pensionāri vs Mario Kafija&Zupiņa 1:2 (5-14; 7-10; 11-10)

Mario komanda šo nedēļu spēlēja bez sava līdera - Roberta Grīnfelda, kas caurmērā iemeta 23.8 punktus spēlē. Bet arī bez viņa komanda spēja tikt galā ar pretiniekiem uzvarot abas pirmās cīņas un pēdējā, bet ne bez cīņas ļaujot gūt uzvaru Gandrīz pensionāriem. Uzvarētāju rindās rezultatīvākais spēlētajs – Sandis Antoms ar gūtiem 16 punktiem. Pretinieku rindās Ervins Patriks Melngalvis ar gūtajiem 10 punktiem.

LU LIONS vs Karstums 0:3 (11-13; 8-22; 8-18)

Karstums šonedēļ bija tiešām karsti, gūstot kopā 53 punktus, komanda spēja nodrošināt svaŗīgu 3:0 jeb sauso uzvaru, lai nostiprinātu savu pozīciju priekš iekļūšanas uzreiz pusfināla posmā izslēgšanas spēlēs. LU lauvu komandā rezultatīvākais spēlētājs – Arvīds ar gūtiem 15 punktiem. Uzvarētāju rindās pārliecinošs šīs nedēļas rezultatīvākais spēlētājs – Roberts Brože ar 29 gūtiem punktiem.

Nākamnedēļ gaidāmās spēles :

  • LU Lions pret Gandrīz pensionāriem
  • ĢZZF pret Mario Kafija&Zupiņa
  • Karstums pret Wannabe warriors

Kopvērtējuma tabulu vari skatīt šeit: https://www.bk.lu.lv/.../spelu-kalendars-un.../1-semestris/

Spēlētāju statistiku skaties šeit: https://www.bk.lu.lv/lubl/komandas-un-to-speletaji/

Dalīties