2. posmu sākot tika apbalvoti labākie 1.posma spēlētāji. Mishkaat Ansari saņēma apbalvojumu kā labākais spēlētājs (ar iesistiem 39 vārtiem 1.posmā) un Linards Točenovs kā labākais vārtsargs (Lietpratēji komandai palīdzēja izcīnīt visas uzvaras 1.posmā). 2.posms sākās ar pārsteiguma momentiem no visām komandām, jo tika pārspēta ’’Lietpratēji’’ komanda.

’’Mazs koeficients’’ pret ’’Zlatanera’’ (4:1; 7:3; 10:2)

’’Zlatanera’’ komandai nācās piedzīvot zaudējumu jau 2.posma sākumā. Komanda šobrīd atrodas 6. vietā ar iegūtiem 2 punktiem. Toties ’’Mazs koeficients’’ ar šo uzvaru nodrošina 3.vietu un tikai ar punkta starpību atpaliek no 2. vietas. Vārtu guvēji šajās spēlēs – Matīss Dravnieks un Nikolajs Vasiļjevs ar vienu vārtu guvumu, Kristers Ostrovskis un Vadims Zakrevskis ar diviem vārtiem. ’’Mazs koeficients’’ divus vārtus guva Lūkass Kodoliņš, četrus vārtus guva Kārlis Pikšens, 6 vārtus guva Krišjānis Kazaks un Kristofers Kozlovskis deviņus vārtus.

’’Business bedalogi’’ pret ’’Receba FC’’ (2:1; 3:2; 2:4)

Šajās spēlēs varēja vērot spraigu cīņu starp abām komandām, jo rezultātu attiecība bija neliela. ’’Business bedalogi’’ uzvarot pirmās divas spēles jau nodrošināja sev uzvaru, bet ’’Receba’’ nepadevās un trešo spēli uzvarēja. Vārtus ’’Business bedalogi’’ kopumā guva septiņus vārtus. Farids Guseinovs 3 un Vladislavs Orehovs 4. ’’Receba FC’’ arī guva 7 vārtus. Mateo Rubio Martinez vienu, bet kopumā nodrošina sev 45 vārtu guvumus, Mishkaat Ansari guva 6 vārtus.

’’Lietpratēji’’ pret ’’ČBK’’ (4:5; 5:3; 4:2)

Lielākais pārsteigums bija tieši sajās spēlēs, jo pēc 1.posma visu spēļu uzvarām, ’’ČBK’’ uzvar nepārspēto ’’Lietpratēji’’ komandu. Divus vārtus komandā ’’Lietpratēji’’ guva Reinis Silavs, trīs Gunārs Lapiņš, kurš šobrīd ierindojas 3.vietā rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, Artūrs Ozoliņš un Miks Zaharčenoks guva četrus vārtus. ’’ČBK’’ pārliecinoši guva 12 vārtus. Matīss Priedītis vienus, Kristaps Žīgurs trīs, Mārtiņš Tamisārs četrus. Mārtiņš Mārcis Gailītis (Verpakovskis jaunībā) guva 4 vārtus un ierindojas otrajā vietā rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

8. decembrī tiksies:

’’Mazs koeficients’’ pret ’’ČBK’’

’’Luxeteam’’ pret ’’Lietpratēji’’

’’Zlatanera’’ pret ’’Business bedalogi’’

Tiekamies!

Dalīties