Aizvadītajā nedēļā tika aizvdīta astotā spēļu kārta. Šonedēļ spēles aizvadīja “Mario Kafija&Zupiņa”, kas cīnijās pret “LU LIONS”. Otrajā cīņā tikās “ĢZZF”, kas spēkojās pret “Karstums” un noslēdzošajā duelī tikās “Wannabe warriors” pret “Gandrīz pensionāri”.

LU LIONS vs Mario Kafija&Zupiņa 0:3 (16-18; 19-23; 15-27)

LU LIONS jauno kārtu sāka ar jauno piesaistīto spēlētāju, kas lika LU LIONS komandai cerēt, ka komandai izdosies gūt pirmo uzvaru pret turnīra līdervienību. Bet tomēr stabilu un pārliecinošu spēli aizvadīja Mario Kafija&Zupiņa spēlētāji. Zaudētāju komandai jaunais ieguvums – Arvīds guva 15 punktus, taču Mario Kafija&Zupiņa rindās izteikti divi līderi – Sandis Antoms (17 punkti) un Roberts Grīnfelds (19 punkti)

ĢZZF vs Karstums 3:0 (20-7; 19-4; 18-7)

Bez zaudējumiem otrajā kārtā esošā ĢZZF komanda lūkoja pagarināt savu uzvaru sēriju pret Karstumu, kas bez īpašiem sarežģījumiem arī izdevās. Vēl viena bez ierunu uzvara ģeomātu komandai. Karstumam nācās spēkoties trīs cilvēku sastāvā, ko viņi arī atzina par galveno iemeslu, kāpēc komanda nospēlēja ar tik mazu rezultātu. Uzvarētāju komandas līderis ir Magnuss Špude ar 22 gūtajiem punktiem. Karstuma rindās – Roberts Brože, kam gūti 11 punkti.

Wannabe warriors vs Gandrīz pensionāri 3:1 (17-17; 18-9; 9-7)

Wannabe warriors, kas cīnās par otro pozīciju kopvērtējumā, lai izslēgšanas spēles iesāktu no pusfināla fāzes, nopelnīja svarīgu uzvaru pret Gandrīz pensionāriem. Pirmā spēle beidzās saspringti ar neizšķirtu rezultātu, kas lika uzvarētājiem neņemt pretiniekus par viegli uzvaramiem. Otrā spēlei gatavāki bija warriori, kas sameta divreiz vairāk punktus pretinieku grozā. Trešās mazās spēles pēdējās minūtes izvērtās saspringtas, bet precīzs tālmetiens un divsolis no groza apakšas deva divu punktu pārsvaru un uzvaru spēlē. Uzvarētāju rindās rezultatīvākais spēlētājs bija Toms Jēkabs Bērziņš ar 15 gūtajiem punktiem. Zaudētāju rindās – Ervins Patriks Melngalvis ar 24 gūtajiem punktiem.

 

Dalīties