Komandas aizvadīja kārtējo nedēļu ’’PlayOff’’ arēnā, lai cīnītos par svarīgiem punktiem, kas noderēs līgas 7. posmā.  Spēļu un pirmā apļa noslēguma karstumā dažas komandas, diemžēl, nespēja sadarboties un kopumā zaudēja punktus.

’’Mazs koeficients’’ pret ’’Luxeteam’’ 1:1 (4:5; 5:3; -:-)

Katra no komandām iesāka savstarpējo spraigo cīņu ar uzvaru, toties pēdējā spēle tika aizvadīta arī pēc noteiktā laika, jo par spēles rezultātu nevarēja vienoties abu komandu spēlētāji. Tāpēc tika pieņemts lēmums par spēles rezultāta anulēšanu, lai rezultāts nekļūtu par labu vai sliktu kādai citai komandai. Gala rezultāts summā – 1:1. Vārtu guvēji no komandas ’’Mazs koeficients’’ - Lūkass Kodoliņš izceļas ar diviem vārtu guvumiem, Vilnis Lembergs un Kārlis Pikšens, Bertrams Tomass Pjatkins ar 3, kas viņu ierindo 4. vietā rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, ar kopumā gūtiem 24 vārtiem. ’’Luxeteam’’ iegūst savu pirmo punktu kopvērtējuma tabulā un to palīdzēja izcīnīt Christian Iepur, kurš guva 8 vārtus. Lauris Vecvagars izceļas ar 2, bet Sandis Bērziņš ar 1 vārtu guvumu.

’’Lietpratēji’’ pret ’’Receba FC’’ (3:1; 4:4; 2:2)

’’Lietpratēji’’ izvirzījās vadībā pirmo setu uzvarot, toties tas neapturēja komandu ’’Receba’’ cīnīties līdz galam un noturēt neizšķirtu nākamajās spēlēs. ’’Lietpratēji’’ spēlētāji Artūrs Ozoliņš un Pēteris Avotiņš gūst 2 vārtus, bet Gunārs Lapiņš gūst 6, kas palīdz ierindoties trešajā vietā rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ar gūtiem 25 vārtiem, atpaliekot no otrās vietas tikai par vieniem vārtiem. ’’Receba FC’’ rāda lielisku sniegumu un Pauls Slaņķis kopā ar Mateo Rubio Martenez gūst pa 1 vārtiem. Bet Mishkaat Ansari sevi ierindo otrajā vietā vārtu guvēju tabulā ar 26 vārtiem, šajā spēlē gūstot 5 vārtus.

’’ČBK’’ pret ’’Bussiness Bedalogi’’ (4:2; 3:2; 3:0)

Nopelnīti tika svarīgi punkti komandai ’’ČBK’’, lai varētu pēc šī posma ierindot sevi kādā no godalgotajām vietām. ’’Business Bedalogi’’,diemžēl, nespēja cīnīties pret pretnieku komandas precīzajiem un spēcīgajiem sitieniem pret vārtiem, bet cīņas spars nezuda pat līdz pašām spēles beigām. ’’Business Bedalogi’’ trāpīgi bija divi spēlētāji, kuri arī guva divus vārtus - Vadims Plešs un Vladislavs Orehovs. ’’ČBK’’ papildina savu kontu ar kopumā gūtiem 13 vārtiem. Matīss Priedītis guva 2 vārtus, Mārtiņš Tamisārs, iespaidīgos sitienus gūst 5 vārtus. Mārtiņš Mārcis Gailītis gūst 6 vārtus un notur savu līdera pozīciju vārtu guvēju tabulā, ar kopumā gūtiem 29 vārtiem, kas būtu iespaidīgs rādītājs pat Latvijas futbola virslīgā.

Nākamās spēles tiks aizvadītas jau ceturtdien, 24.novembrī, kur tiksies:

’’Zlatanera’’ pret ’’ČBK’’

’’Business Bedalogi’’ pret ’’Lietpratēji’’

’’Receba FC’’ pret ’’Luxeteam’’

 

Spēlētāju statistiku vari aplūkot šeit.

Savstarpējo spēļu rezultātus meklē šeit.

Tiekamies!

Dalīties