10. novembrī, ’’PlayOff’’ arēnā tika aizvadīts 5. posms LU futbola līgā. Komandas iespaidīgās cīņās atkal nodrošināja vienādus rezultātus 3:1 (1:3). Mazs apskats par rezultatīvākajiem spēlētājiem un komandu sniegumu šajā posmā.

’’Mazs koeficients’’ pret ’’Receba FC’’ 1:2 (2:2; 4:8; 2:5)

Šīs spēlēs iesākās ar neizšķirtu, kurā abas komandas guva pa diviem vārtiem, bet pēcāk spēcīgāka izrādījās komanda ’’Receba FC’’, kas spēja pretinieku vārtsargu apgrūtināt 13 reizes. Komandā ’’Mazs koeficients’’ Krišjānis Kazaks guva 4 vārtus, Lūkass Kodoliņš vienu reizi trāpīgi sita pretinieku vārtos. Toties Bertrams Pjatkins, ierindojoties 2. dalītā vietā (21 vārtu guvums), starp rezultatīvākajiem spēlētājiem, guva 4 vārtus. Komandā ’’Receba FC’’ Kalin Kim guva vienus vārtus, Pauls Slaņķis uzstāda šī posma rekordu un gūst 8 vārtus. Mishkaat Ansari ar 6 vārtu guvumiem ierindojas dalītajā 2.vietā starp rezultatīvākajiem spēlētājiem.

’’Zlatanera’’ pret ’’Lietpratēji’’ 1:2 (3:5; 2:6; 4:4)

Jau pašā sākumā komanda ’’Lietpratēji’’ bija pārsvarā. Arī šobrīd turnīra tabulā ierindojoties pirmajā vietā, ar nospēlētām 4 spēlēm un gūstot 4 uzvaras. ’’Zlatanera" nepadevās un izcīnīja neizšķirtu pēdējā setā, tas komandai, rezultāta ziņā, neko nedeva, bet gandarījums pēc spēlēm lielāks. Reinis Silavs un Haralds Zālītis komandai ’’Lietpratēji’’ gūst 5 vārtus, Miks Zaharčenoks 3 un Pēteris Avotiņš 2. Komandā ’’Zlatanera’’ par uzvaru cīnīties mēģināja visi, bet 4 vārtus guva Roberts Pelle, Nikolajs Vasiļjevs divus, un Vadims Zakrevskis trīs vārtus.

’’Business Bedalogi’’ pret ’’Luxeteam’’ 2:1 ( 1:1; 6:1; 6:2)

Tā kā komandai ’’Luxeteam’’ ieradās nepietiekošs spēlētāju skaits, komanda ’’Business Bedalogi’’ piekāpās un pirmo spēli nospēlēja 3 pret 3. Pēcāk komandai ’’Luxeteam’’ izpalīdzēja citas komandas spēlētājs, kurš ar mieru bija uzspēlēt citā komandā. Diemžēl, arī ar palīdzību komanda ’’Business Bedalogi’’ izrādījās pārāki un pēc pirmās neizšķirtās spēlēs uzvarēja ar pārliecinošiem rezultātiem. Pa diviem vārtu guvumiem komandā ’’Luxeteam’’ no Nohan Mir Ali un Laura Vecvagara.  Komanda ’’Business Bedalogi’’ pārsteidza pretiniekus ar iespaidīgiem vārtu guvumiem. 1 vārtu guvums Nikitam Borziham un Danielam Didenko, 2 vārtu guvumi Faridam Gusenovam un Vadimam Plešam, bet 7 vārtus guva Vadislavs Orehovs, kuram kopumā jau ir 12 vārti un tuvojas rezultatīvāko spēlētāju pieciniekam. Ar 23 vārtu guvumiem, nepārspēts ir Mārtiņš Mārcis Gailītis, no komandas ’’ČBK’’. Gaidīsim nākamās nedēļas posmu, lai noskaidrotu vai kāds spēs pārspēt šo rezultātu.

Nākamais posms tiks aizvadīts 17. novembrī, tieši pirms Latvijas svētkiem, tiksies komandas:

’’Mazs koeficients’’ pret ’’Luxeteam’’

’’ČBK’’ pret ’’Business Bedalogi’’

’’Lietpratēji’’ pret ’’Receba FC’’

Ar komandu kopvērtējumu vari iepazīties šeit: https://www.lu.lv/sports/sporta-pasakumi/lu-futbola-liga/kopvertejums/

Spēlētāju statistiku vari aplūkot šeit: https://www.lu.lv/sports/sporta-pasakumi/lu-futbola-liga/speletaju-statistika/

Dalīties