3. novembrī, ’’PlayOff’’ arēnā aizvadījām kārtējo futbola vakaru. Šoreiz komandas spēja pārsteigt ar rezultātu, jo katrā no spēlēm tika gūts viens neizšķirts un divas uzvaras. Kopējo rezultātu katrā no spēlēm padarot 3:1 (1:3).

’’Mazs Koeficients’’ pret ’’Business Bedalogi’’ (2:0; 1:1; 3:2)

Pēc nedēļas pārtraukuma ‘’Business Bedalogi’’ atgriezās laukumā. Diemžēl šī nedēļa nenesa uzvaru, bet ‘’Mazs Koeficients’’ rāda labu sniegumu laukumā un gūst divas nozīmīgas uzvaras ar rezultātu 2:0 un 3:2. Vārtu guvēji komandā ‘’Business Bedalogi’’ pa vienam vārtu guvumam, no 3 spēlētājiem Farida Guseinova, Ņikita Žukova un Nikita Borziha. ‘’Mazs koeficients’’ devās laukumā un setu beigās guva 6 vārtus. Krišjānis Kazaks guva  divus vārtus. Kristofers Kozlovs vienus. Bertrams Tomass Pjatkins gūst 3 vārtus un kopumā ierindojas 3. vietā rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

’’Zlatanera’’ pret ’’Luxeteam’’ (5:1; 3:3; 4:2)

’’Zlatanera’’ gūst uzvaru un pirmos divus punktus šajā nedēļā, kas nodrošina vienādu punktu skaitu ar komandu ‘’Receba FC’’. Diemžēl, komandai ‘’Luxeteam’’ par punktiem nāksies pacīnīties nākamajā nedēļā, lai nepaliktu tabulas lejas galā. Lai nodrošinātu uzvaru, vienus vārtus  komandā ’’Zlatanera’’ guva Matīss Dravnieks, Miķelis Mārtiņš Mažis guva 5 vārtus, bet Nikolajs Vasiļjevs sešus, kas M. Vasiļjevu padara par rezultatīvāko spēlētāju savā komandā. Komandā ’’Luxeteam’’ Lauris Vecvagars, Cristian Lepur un Marks Sutika guvuši pa vienam vārtu guvumam, toties Sandis Bērziņš gūst 3 vārtus.

’’ČBK’’ pret ’’Receba FC’’ (2:2; 4:2: 6:3)

’’ČBK’’ nodrošina sev izlīdzinātu uzvaru un zaudējumu skaitu, lai nākamajā nedēļā varētu atpūsties un sagatavot sevi spēlēm pret ’’Business Bedalogi’’. ’’Receba FC’’ punktus neguva, bet spēlētāju gūtie vārti bija iespaidīgi. Pauls Slaņķis gūst 3 vārtus, bet Mishkaat Ansari gūst 4, kas viņu ar 15 vārtu guvumiem, kopvērtējumā ierindo 4.vietā starp rezultatīvākajiem spēlētājiem. Jānis Zuļķis gūst otros vārtus LU futbola līgā, bet pa diviem vārtiem no Mārtiņa Tamisāra un Matīsa Priedīša. Mārtiņš Mārcis Gailītis atkal izceļas un gūst nozīmīgus, skaistus, pārsteidzošus 6 vārtus, kas viņu ierindo 1.vietā, vārtu guvēju statistikā, visā līgā.

Nākamās spēles tiks aizvadītas 10.novembrī ’’PlayOff’’ arēnā un tur tiksies:

’’Mazs Koeficients’’ pret ’’Receba FC’’

’’Zlatanera’’ pret ’’Lietpratēji’’

’’Business Bedalogi’’ pret ’’Luxeteam’’

Tiekamies!

Dalīties