Aizvadīta vēl viena, nu jau ceturtā, LUBL3x3 spēļu kārta. Šonedēļ tika aizvadīti divi savstarpēji dueļi ierasto trīs vietā. Komanda “Wannabe Warriors” saņēma tehnisko zaudējumu, jo tā nespēja uz spēli ierasties, spēlētāju trūkuma dēļ. Taču abi notikušie dueļi ir ļāvuši kopvērtējuma līderiem attālināties no pārējām komandām.

LU LIONS vs Karstums 1:3 (2-12; 4-12; 5-5)

LU LIONS meklējot pirmo uzvaru, nespēja pieveikt pretiniekus, kas pēc divām zaudētām spēlēm šoreiz spēja gūt pārliecinošu uzvaru. Ļoti laba spēle aizsardzībā pēc divām mazajām spēlēm ļāva jau priekšlaicīgi svinēt uzvaru. Spēlētāju pienesums komandai bija līdzvērtīgs, rezultatīvākie spēlētāji bija Roberts Brože un Rinalds Onckulis ar deviņiem gūtajiem punktiem. LU LIONS komandā rezultatīvākais - Tomass Kalniņš ar septiņiem punktiem.

Gandrīz pensionāri vs Mario Kafija&Zupiņa 0:3 (10-20; 11-20; 13-26)

Šonedēļ savstarpējo spēli aizvadīja divi rezultatīvākie līgas spēlētāji. Gandrīz pensionāri nespēja izrādīt pretestību pretinieku komandai, kurai joprojām rezultatīvi spēlēja Roberts Grīnfelds, kas arī bija rezultatīvākais šīs spēles spēlētājs ar 33 gūtajiem punktiem. Uzvarot visus trīs setus ar vismaz desmit punktu pārsvaru, Mario Kafija&Zupiņa turpina uzvaru gājienu pretī grupas kopvērtējuma godam. Gandrīz pensionāru rindās rezultatīvākais bija Ervins Patriks Melngalvis ar 24 gūtajiem punktiem. Šobrīd abi spēlētāji dala līgas rezultatīvākā spēlētāja godu ar 25.3 gūtajiem punktiem.

Nākamnedēļ gaidāmās spēles :

LU LIONS vs Gandrīz pensionāri

Rimbenieki vs Mario Kafija&Zupiņa

Wannabe Warriors vs Karstums

Komandu kopvērtējumu meklē šeit

Spēlētāju statistiku meklē šeit

Dalīties