27. oktobrī, ‘’PlayOff’’ arēnā komandas rādija savu labāko sniegumu. Šajā kārtā tika gūti visvairāk vārtu un labā atmosfērā aizvadīts futbola vakars.

’’Mazs koeficients’’ pret ’’Lietpratēji’’ 1:2 (3:6; 4:4; 1:9)

Sākot pirmo setu ar zaudējumu, komanda ’’Mazs Koeficients’’ spēja atspēlēties otrajā setā un iegūt neizšķirtu rezultātu, bet pēdējā setā uzvarēja veiksme, spēks, pieredze un uzvaras priekus svinēja komanda ’’Lietpratēji’’. Vārtu guvēji abās komandās rādija lielisku  sniegumu. Kopumā šajā spēlē tika gūti 27 vārti. Komandā ’’Mazs koeficients’’ 3 vārtus guva Bertrams Tomass Pjatkins, kuram šobrīd ir 14 gūti vārti pa 3 spēlēm. Pa 2 vārtiem no Kristofera Kozlovska un Kārļa Pikšena, kuriem kopumā abiem ir 7 gūti vārti. Jānis Garkalns guva savus pirmos vārtus šī gada līgā. Komandā ‘’Lietpratēji’’ Gunārs Lapiņš gūst savus 19. vārtus, ar ko sevi izvirza rezultatīvākā spēlētāja lomā. (9 vārti šajā kārtā) Artūrs Ozoliņš gūst 6 vārtus, tas viņu pietuvina rezultatīvāko četriniekam. Reinis Silavs raidīja bumbu vārtos 2 reizes, bet no Pētera Avotiņa un Haralda Zālīša pa 1 vārtu guvumam.

’’Receba FC’’ pret ’’Zlatanera’’ 2:1 (2:2; 6:2; 6:0)

Pēc nedēļas pārtraukuma komanda ’’Receba FC’’ spēja nodrošināt sev uzvaru un iegūt nepieciešamos 2 punktus līgā. Neizšķirts un divas pārliecinošas uzvaras, daudz gūti vāri, tehnisks futbols – tā var raksturot šo spēli. Vārtu guvēji komandā ’’Zlatanera’’Matīss Dravnieks guva 2 vārtus, Miķelis Mažis un Nikolajs Vasiļejvs pa 1 punktam. Neskatoties uz rezultātu, komanda cīnījās līdz galam. Komandai ’’Receba FC’’ Mateo Rubio Martenez guva 4 vārtus, Mohammed Mishkaat Ansari guva 6 vārtus, kas ļauj viņam pietuvots rezultatīvā spēlētāja titulam, ar 12 gūtiem vārtiem. Pauls Slaņķis guva 3 vārtus un Kalin Kim vienus, kas palīdz komandai iegūt 2 punktus.

’’Luxeteam’’ pret ’’ČBK’’ 0:3 (1:5; 0:8; 1:10)

’’ČBK’’ pārtrauc zaudējuma sēriju un uzvar komandu ’’Luxeteam’’. Iespaidīgās spēlēs ’’ČBK’’ padeva izcilas piespēles un guva skaistus vārtos, ko varēja vērot no abām komandām. Komandā ’’Luxeteam’’ divus vārtus guva Iepur Cristian, kas komandai neļāva zaudēt entuziasmu. Toties komandai ’’ČBK’’ vārtu guvēji pretinieku vārtus apgrūtināja nepārtraukti. Matīss Priedītis guva 11 vārtus un spēļu kopsummā izceļas ar 12 vārtiem.  Bet nepārspējamais Mārtiņš Mārcis Gailītis gūst 11 izcilus vārtus. Un kopumā visās spēlēs, guvis 17 vārtus, kas viņu ierindo 2 vietā rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Nākamās spēles tiks aizvadītas 3. novembrī ’’PlayOff’’ arēnā tiksies

’’Mazs koeficients’’ pret ’’Business Bedalogi’’

’’Zlatanera’’ pret ’’Luxeteam’’

’’ČBK’’ pret ’’Receba FC’’

Tiekamies!

Spēlētāju statistiku vari aplūkot šeit.

Savstarpējo spēļu rezultātus meklē šeit.

Dalīties