Trešā LUBL3x3 spēļu nedēļa ir noslēgusies un tā ir ieviesusi korekcijas kopvērtējuma tabulā. Ne tik saspringtas, bet visai nozīmīgas spēles ir aizvadītas. Nepilnīgi sastāvi un spēlētāji, kas uzņēmušies uz sevis komandas grožus, ir padarījuši situāciju tabulā ieintriģējošāku.

Rimbenieki vs Karstums 3:1 (16-15; 15-15; 16-9)

Komanda Rimbenieki atkal sev sagādāja atbildīgu trešo setu, lai noskaidrotu šī dueļa uzvarētāju. Pēc visai rezultatīva pirmā seta, kas noslēdzās ar minimālu pārsvaru, otrajā setā Karstums noslēdzošajās sekundēs iemeta svarīgu tālmetienu, lai izlīdzinātu spēles rezultātu un saglabāja izredzes uz neizšķirtu, bet uzvarētāju noteicošajā setā Rimbenieku komanda nospēlēja veiksmīgāk aizsardzībā un bija redzams, ka Linards Bokalderis uzņēmās savas komandas uzvaras kaldināšanu ar 10 gūtajiem punktiem, kas ļāva arī šoreiz svinēt uzvaru un izvirzīties vadībā līgas kopvērtējumā. Rimbenieku komandā rezultatīvākais spēlētājs bija Linards Bokalders ar 22 gūtajiem punktiem, komandas Karstums rezultatīvākā spēlētāja gods Robertam Brožem ar 16 gūtajiem punktiem.

Wannabe Warriors vs Gandrīz pensionāri 0:3 (20-23; 13-22; 15-30)

Wannabe Warriors komanda guva bezierunu zaudējumu, kā iemeslu minot spēlētāju trūkumu uz šo kārtu, komandā visu spēli nospēlēja divi cilvēki. Zaudējums liek no līderpozīcijas komandai nokrist uz trešo pozīciju. Gandrīz pensionāri prasmīgi izmantoja viena cilvēka pārsvaru un ar izteiktu pārsvaru pēdējā spēlē nodrošināja pirmo uzvaru šosezon. Ļoti rezultatīvu spēli aizvadīja uzvarētāju komandas spēlētājs Ervins Patriks Melngalvis, kas guva 52 (!!!) punktus komandas labā. Pretiniekiem rezultatīvākais spēlētājs bija Matīss Laganovskis ar 29 gūtajiem puntkeim

LU LIONS vs Mario Kafija&Zupiņa 0:3 (7-12; 3-16; 5-11)

Arī trešajā spēlē uzvarētāju komanda izcīnīja uzvaru, nopelnot visus trīs mazos punktus. Ja pirmais sets vēl neparādīja izteiktu spēles uzvarētāju un turpinājums varēja izvērsties par labu jebkurai no abām komandām, tad otrā seta rezultāts sarūgtināja LU LIONS komandu, kas cieta smagu sagrāvi, iemetot tikai trīs punktus. Turpinājumā Mario Kafija&Zupiņa komanda turpināja spēlēt pārliecinoši un izcīnīja sauso uzvaru. Uzvarētāju rindās rezultatīvākais spēlētājs bija Roberts Grīnfelds (15 puntki), kurš ir zaudējis līgas rezultatīvākā spēlētāja godu. Zaudētāju rindās ar 6 gūtajiem punktiem atzīmējās Otto Ašmanis.

Nākamnedēļ gaidāmās spēles :

LU LIONS vs Karstums

Gandrīz pensionāri vs Mario Kafija&Zupiņa

Wannabe Warriors vs Rimbenieki

Dalīties