Otrdien, 19.oktobrī tika aizvadīts otrais aplis LU 3X3 basketbola līgā.

Pēc nedēļas pauzes komandas ir sagatavojušās nu jau otrajai LU 3x3 basketbola līgas aplim. Iepriekšējā nedēļā uzvarējušajām komandām bija iespēja iegūt punktu izrāvienu no pārējām komandām, taču komandām, kuras iepriekš atradās zemāk tabulā, ir iespēja pakāpties kopvērtējuma tabulā augstāk.

Rimbenieki vs Gandrīz pensionāri 3:1 (11-9; 10-10; 18-15)

Rimbenieku komanda arī otrās kārtas spēlē piedzīvoja deja vu ar iespējamu vēl vienu neizšķirtu. Nospēlējot veiksmīgu pirmo setu, tā ieguva priekšrocības, lai nodrošinātu uzvaru jau otrajā spēlē, taču pretinieku komanda izrādīja pretestību un otro setu noslēdza neizšķirti pateicoties Hugo Vīksnes-Sarkanā sniegumam, kas guva lielāko daļu punktus savai komandai (6 punkti). Viss izšķīrās pēdējā setā, kurā Rimbinieki izvirzījās vadībā jau pašā sākumā un noturēja pārsvaru līdz spēles beigām. Rimbenieku rindās rezultatīvākais bija Linards Bokalders ar 14 gūtiem punktiem, bet Gandrīz pensionāru rindās rezultatīvākais bija Ervins Patriks Melngalvis, kurš guva 17 punktus (12 no tiem noslēdzošajā setā).

Karstums vs Mario Kafija&Zupiņa 1:2 (9-8; 9-12; 7-8)

Spraigu cīņu aizvadīja tieši šīs komandas. Abas komandas apmainījās ar uzvarām pirmajos divos setos, kas nozīmēja, ka uzvarētājs tiks noskaidrots izšķirošajā setā. Mario Kafija&Zupiņa trešo setu aizvadīja veiksmīgāk un nodrošināja sev pirmo uzvaru sezonā. Mario Kafija&Zupiņa komandā rezultatīvākais spēlētājs joprojām ir izteikts šīs līgas līderis – Roberts Grīnfelds ar gūtiem 19 punktiem. Pretiniekiem rezultatīvākais spēlētājs bija Roberts Brože ar 16 gūtiem punktiem.

LU LIONS vs Wannabe Warriors 0:3 (9-13; 8-11; 7-14)

Lai arī rezultātā ir acīm redzams Wannabe Warriors pārākums, bet LU LIONS lika pasvīst pretinieku komandai, lai gūtu uzvaru šajā spēlē. Izšķirošie spēles momenti risinājās otrā seta pēdējās 18 sekundēs, kad pie rezultāta 8:9, LU LIONS komandas spēlētājs Tomass Kalniņš izpildīja pustālo metienu, kas varēja spēli pavērst jau citādākā ritējumā, taču neprecīzais metiens dzēsa komandas cerības uz uzvaru un jau trešajā setā uzvaru svinēja Wannabe Warriors komanda. Rezultatīvākie spēlētāji Wannabe Warriors rindās bija Toms Jēkabs Bērziņš ar 16 gūtiem punktiem un Matīss Laganovskis ar 14 gūtajiem punktiem. LU LIONS komandas rindās rezultatīvākais spēlētājs bija minētais Tomass Kalniņš ar 11 gūtajiem punktiem.

Nākamnedēļ gaidāmās spēles :

Rimbenieki vs Karstums

LU LIONS vs Mario Kafija&Zupiņa

Wannabe Warriors vs Gandrīz pensionāri

Spēlētāju statistikai seko līdzi šeit: https://www.bk.lu.lv/lubl/komandas-un-to-speletaji/

Kopvērtējuma tabulai un spēļu rezultātiem vari sekot līdzi šeit: https://www.bk.lu.lv/lubl/komandas-un-to-speletaji/

Dalīties