Ceturtdien, 13.oktobrī, "Playoff" arēnā tika aizvadītas pirmās spēles jaunajā LU Futbola līgas sezonā. Par futbola līgas čempiona titulu šogad cīnās 7 spēcīgas komandas.

Šogad līgā piedalās 7 komandas, lai savā starpā noskaidrotu Latvijas Universitātes Futbola līgas čempionus. Šogad spēles norisinās ‘’Playoff’’ arēnā, tāpēc arī spēļu norise ir neierasta. Spēlētāji aizvada 3 setus, pa 8 minūtēm. Lai noskaidrotu uzvarētāju, tiek summēts mazo spēļu rezultāts. Katru nedēļu piedāvājam nelielu atskatu uz aizvadītajām spēlēm un svarīgākajiem notikumiem.

“Mazs koeficients” pret “Zlatanera” 3:0 (7:1; 3:1; 4:3)

Līgu atklāja šo komandu duelis, kur pārāki visās spēlēs izrādījās komanda ‘’Mazs koeficients’’. Pēc pirmās, šķietami graujošas spēles, komanda ‘’Zlatanera’’ spēja parādīt raksturu un pēdējo spēli nospēlēja ar daudz labāku rezultātu. Vārtu guvēji ar spēcīgiem un precīziem sitieniem izcēlās vairākas reizes. Komandā ‘’Mazs koeficients’’  izcēlās 4 spēlētāji -  Bertrams Tomass Pjatkins, kurš guva 5 vārtus, 4 vārtus guva Kārlis Pikšens un pa 3 vārtiem no Krišjāņa Kazaka un Kristofera Kozlovska. Neskatoties uz vārtu pārsvaru, arī komandā ‘’Zlatanera’’ tika fiksēti divi vārtu guvēji – Roberts Pelle ar 2 punktiem, bet Vadims Zakrevskis ar 3 vārtu guvumiem.

“Business Bedalogi” pret “Receba FC” 2:1 (0:1; 5:4; 4:2)

Pēc pirmajām minūtēm, komanda ‘’Receba FC’’ izvirzījās vadībā un spēja arī šādu rezultātu noturēt sev par labu. Toties pēc pārtraukuma, ‘’Business Bedalogi’’ sasparojās un pēc spraigas cīņas spēja atspēlēties un izcīnīt uzvaru. Arī pēdējā spēle nebija izņēmums. Tajā komanda ‘’Receba FC’’ rādīja savu labāko sniegumu, bet uzvaru tomēr neizcīnīja. Vārtu guvēji komandā ‘’Business Bedalogi’’ -  Farids Guseinovs, Ņikita Žukovs, Vadislavs Orehovs izcēlās ar 2 vārtiem, toties 4 bumbas Vadims Plešs spēja izcili raidīt pretinieku vārtos. Komandā ‘’Receba FC’’ šobrīd ir viens no rezultatīvākajiem spēlētājiem - Mohammed Mishkaat Ansari, kurš savas komandas labā guvis 6 vārtus un cīnās par līgas labākā spēlētāja balvu. Arī Pauls Slaņķis guvis 1 vārtus, kas pēdējā spēlē deva cerību uzvarai.

“Lietpratēji” pret “ČBK” 3:1 (4:4; 3:2; 5:3)

Maza intriga radās šo komandu pirmajā spēlē, kad rezultāts pēc pirmajām 8  minūtēm bija 4:4 un uzvarētājs netika noskaidrots. Nākamās divas spēles noslēdzās par labu komandai ‘’Lietpratēji’’, kuri uzvaru izcīnīja spraigās un Čempionu līgas cienīgās spēlēs. Šobrīd komanda  ‘’Lietpratēji’’ ir ar visvairāk vārtu guvumiem. Viens vairāku vārtu autoriem ir Gunārs Lapiņš, ar 8 gūtiem vārtiem jau pirmajā līgas posmā! Ar 2 vārtiem izcēlās Reinis Silavs un pa 1 punktam no Pētera Avotiņa un Mika Zaharčenoka. ‘’ČBK’’ komandai spraigās spēlēs intrigu palīdzēja saglabāt Mārtiņš Mārcis Gailītis ar 4 vārtu guvumiem. Arī Mārtiņš Tamisārs un Kristaps Žīgurs ar 2 vārtiem apdraudēja pretinieku vārtus. Matīs Priedītis veiksmīgi guvis savus pirmos vārtus šajā līgas posmā.

Nākamās spēles aizvadīsim jau ceturtdien 20. oktobrī, kur cīnīsies:

Mazs koeficients pret ČBK

Luxeteam pret Lietpratēji

Zlatanera pret Business Bedalogi

Tiekamies!

Dalīties