8.oktobrī, Klaipēdā, norisinājās starptautiskā Danes regate, kurā startēja arī Latvijas Universitātes Juridiskās faukultātes studente Laura Pohevica.

Sacensībās piedalījās vairāk nekā 150 dalībnieku un tika pārstāvētas tādas valstis kā Latvija, Lietuva, Igaunija, un citas. Laura startēja sieviešu open klasē, 4 kilometru distancē. Laika apstākļi bija izaicinoši, bija liels pretvējš, bet Laurai tas nebija šķērslis, lai izcīnītu 2. vietu! Laurai šīs bija arī sezonas noslēguma sacensības un tagad priekšā gatavošanās ziemas sezonai.

Lauras komentārs: "Esmu apmierināta ar rezultātu šajās sacensībās. Manuprāt, šis bija lielisks sezonas noslēgums. Protams, vienmēr ir sajūta, ka varēja vēl labāk, taču ņemot vērā to, ka šogad konkurence bija lielāka nekā pagājušogad, esmu apmierināta, ka izdevās atkārtot rezultātu un izcīnīt otro vietu. Šogad distancē bija diezgan liels pretvējš, kas radīja zināmus izaicinājumus, bet man prieks, ka viss beidzās veiksmīgi un tagad var sākt gatavoties ziemas sezonai."

Prieks un lepnums par Lauras rezultātiem!

Dalīties

Saistītais saturs

LU students - triatlonists Artjoms Gajevskis Eiropas triatlona kausā izcīna 31. vietu
11.10.2022.

LU students - triatlonists Artjoms Gajevskis Eiropas triatlona kausā izcīna 31. vietu